Milan

Továbbra sem találják Pato bajainak okát

  • MTI

Az AC Milan orvosi stábjának vezetője elkeseredetten nyilatkozott Alexandre Patóval, az együttes brazil labdarúgójával kapcsolatban, aki 2010 januárja óta szinte folyamatosan sérült, ám a problémáinak gyökerét nem találják.

Jean-Pierre Meerssman azután nyilatkozott a 22 éves támadóról, hogy a Bajnokok Ligája-negyeddöntő keddi, barcelonai visszavágóján hosszú kihagyás után visszatért, ám 14 perc után el kellett hagynia a pályát, s később kiderült, ebben a szezonban már nem lesz bevethető.

A doktor elmondta, hogy 2010 januárja óta Pato rendszeresen izomsérülésekkel bajlódik, illetve a bokájával akadnak gondjai, s ugyan azóta 13-szor nyilvánították már gyógyultnak, minden alkalommal kiderült, hogy a probléma nem oldódott meg.

"Rengeteg helyen, többek között Németországban és az Egyesült Államokban is járt orvosoknál, mindenhol meggyógyították, aztán mindig kiderült, hogy mégsem" - kesergett Meerssman.

Pato - aki az év elején nagyon közel volt ahhoz, hogy a Paris Saint-Germainhez szerződjön - 2010 januárja óta hivatalosan 345 napot volt sérült, s 66 meccset hagyott ki.