Internazionale

A három hónap után betaláló Milito a szurkolóknak ajánlja a gólját

Az Inter argentin támadója a Lecce ellen közel háromhónapos szünet után talált be ismét.

Claudio Ranieri együttese szerda este 4-1-es győzelmet aratott odahaza a Lecce ellen, így az ötödik helyen tanyázva mehet majd a téli pihenőre. Ahhoz képest, hogy a milánóiak milyen pocsékul kezdték a 2011/2012-es idényt, ez a pozíció hízelgő a számukra, ráadásul sorozatban elért négy győzelmüknek köszönhetően immáron csak nyolc pont a hátrányuk az éllovas Milan-Juventus párossal szemben.

Milito szeptember 24-én talált be utoljára a Serie A-ba

A Lecce ellen a 49. percben betalált Diego Milito is, aki ezen bajnoki gólja előtt legutóbb szeptember 24-én, a Bologna ellen volt eredményes. "Elsősorban a győzelemnek örülök, de természetesen naygon boldog vagyok, hogy hosszú idő után végre sikerült betalálnom. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik végig kiálltak mellettem." - lelkendezett az argentin. "Nagyon boldog vagyok Milánóban, nem áll szándékomban elhagyni az Intert. Köszönettel tartozom a klubnak, az elnöknek is, akik minden támogattak engem."

A jelek szerint a dél-amerikai szívéről tehát egy valóságos szikla eshetett le, de ha újabb negyedévet kell várnai a fanatikusoknak egy Milito-gólra, alighanem nem csökken majd a futballista népszerűsége. Arról nem is beszélve, hogy Moratti elnök sem biztos, hogy ellen tud majd állni a PSG által kínált eurókötegeknek.

Milito gólja a Lecce ellen: