Leverkusen

Ballack sértődöttnek tűnt, de Völler szerint marad

A Bayer Leverkusen Stuttgart elleni Bundesliga-mérkőzésén Michael Ballack egy percet sem játszott, majd amikor elhagyta a stadiont, egyetlen újságíróval sem volt hajlandó beszélni. A német sajtóban felvetődött, hogy a vb-ezüstérmes, négyszeres bajnok középpályás elhagyná a Gyógyszergyáriakat, de Rudi Völler sportigazgató szerint szükségük van a játékosra.

Ballackról már néhány hete mondogatják, hogy elégedetlen a Leverkusenben betöltött szerepével, hiszen Robin Dutt már a Bundesliga első fordulójában is kihagyta a csapatból. A múlt héten aztán játszott, és az volt a 250. német első osztályú fellépése, de szombaton a Stuttgart ellen megint csak a cserék között üldögélhetett.

Michael Ballack tapsol a Leverkusen és a Werder Bremen Bundesliga-mérkőzésén a BayArénában 2011 augusztusában

Rudi Völler szerint ennek ellenére biztos, hogy a középpályás marad a klubnál.

"Sokkal nyugodtabbak vagyunk ennek kapcsán, mint azt sokan gondolnák a kívülállók közül. Mások is vannak, akik keveset játszanak, és egyébként is szerepet kapott a Werder ellen az előző fordulóban. Mindenkire szükségünk van, mert előbb-utóbb mindenkinek jól fog esni egy kis pihenés" - nyilatkozta a Ballackkal és a német válogatottal 2002-ben vb-ezüstöt szerző szakember.