Bundesliga

Szó nélkül behúzzuk ezt a tippet a Leverkusen-Wolfsburgon

  • gb1

Kissé meglepő lehet, de a Farkasok hét meccse veretlenek a BayArenában, ahonnét ezúttal is pontot rabolnának.

A Bundesliga 25. körét egy pikáns kis összecsapás, mégpedig a Leverkusen-Wolfsburg zárja. A Bayern München szombati, 8-1-es lehengerlő győzelmének köszönhetően hét pontra közelítette meg a trónfosztásra készülő gyógyszergyáraikat, akik egy újabb sikerrel ismét komoly lépést tehetnek a hőn áhított első bajnoki arany felé. A hazai győzelmet 1.30 körül pakolhatjuk, tehát elvileg nem fér kétség az Alonso-csapat újabb diadalához, de intőjel lehet, hogy a Farkasok 2016 óta nem kaptak ki a BayArenában.

 

Csapathírek

Igaz, a Wolfsburg szezonja merőben máshogy alakul, szárnyaló vasárnapi ellenfele 39 (!) ponttal előzi a tabellán. Niko Kovac legénysége mindössze hat győzelmet jegyez 24 kör alatt, 2024-ben pedig még nyeretlen, így a "senki földjén" tanyázik, reálisan nézve se előre, se hátra. Mondjuk jellemzően szoros meccseket játszanak a Farkasok, akik az utóbbi hetekben hatszor is remiztek és pontot raboltak a Dortmund ellen is. Kovac helyzetét nem könnyíti meg, hogy Maehle eltiltás miatt nem játszhat, Rogério és Mattias Svanberg kérdéses, Kaminski pedig betegséggel küszködik. 

Tudtad? A Wolfsburg már 17 pontot veszített a bajnokságban úgy, hogy vezetést szerzett, ez a második legtöbb ilyen viszonylatban!

A hazai oldalon Frimpong szedte össze az ötödik sárgáját, így helyén Tella számíthat bevetésre. A sérülteknél nincs új a nap alatt, Boniface visszatérése egyre közelebb, de a nemzetközi szünet után elvileg már Arthur is bevethető lesz.

A Leverkusen a tartományi derbin 2-0-ra verte legutóbb a Kölnt, majd hét közben az EL-ben is érdekelt volt. A veretlenségi széria veszélybe is került a Qarabag otthonában, ahol 2-0-s hátrányból kellett visszajönni Wirtzéknek, de végül 2-2-vel zártak, így továbbjutási esélyük elég jól áll. A Bayer így már 35 tétmeccse nem talált legyőzőre és meglepő lenne, ha pont a szenvedő Wolfsburg állítaná meg.

[4222131] 2024-03-10 19:30:00 Bayer Leverkusen - Wolfsburgx

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<


Mire érdemes fogadni?

A felek történelmileg nagyjából egálra állnak, 50 meccsből 22 Kusen és 18 VfL siker született. Érdekesség, hogy az utóbbi 15 egymás elleni összecsapás egyikén sem tudott nyerni a hazai csapat, ez ilyen viszonylatban rekordnak számít. Most viszony úgy érezzük, hogy megtörhet ez a sorozat, hiszen óriási a különbség a formák között. A Bayert a 2-2-re mentett EL-meccs is újult erővel tölthette fel, az üldöző, nagy győzelmet arató Bayern pedig nem akarják közelebb engedni. Kényelmes hazai sikert várunk, egyelőre nem látszik, hogy fáradna az Alonso-csapat, amely a Farkasoknál lényegesen erősebb ellenfeleket is tudott már simázni az idény folyamán.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen-Wolfsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen -1.25 (ÁH)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222131] 2024-03-10 19:30:00 Bayer Leverkusen - Wolfsburgx;