Bundesliga

Szerinted reális ez a szorzó a veretlen Leverkusen-szezonra?

A honi bukmékernél már fogadhatunk arra, hogy a Bayer úgy nyeri meg a Bundesligát, hogy egyszer sem kap ki.


Lassan 22 éve már, hogy a Bayer Leverkusenre ráégtek az olyan szégyenletes jelzők, mint Neverkusen (Vizekusen), az örök második név pedig okkal lett a csapat nyakába akasztva. Abban a bizonyos 2001/02-es idényben ugyanis sokáig vezetve végül egy ponttal a Dortmund mögött végeztek a Bundesligában, a Német Kupa-fináléban pedig a Schalke ellen maradtak alul 4-2-re. Nem kis meglepetésre még a BL-döntőbe is bejutottak, ahol viszont a Real Madrid verte 2-1-re a többek között Michael Ballackot is soraiban tudó gyógyszergyáraikat. 

Ne felejtsük azt sem, hogy a német labdarúgó első osztályban még soha nem ért fel a csúcsra a Leverkusen, gondolhatjuk hát, hogy az 5-szörös második helyezett szimpatizánsai milyen megpróbáltatásokon vannak már túl.

2022 őszén viszont érkezett a messiás, azaz Xabi Alonso, aki kiesőjelöltből a hatodik helyig vitte a csapatot, első teljes évében pedig olyat vitt véghez, mint korábban senki.

 

A Leverkusen ugyanis az idény során még egy tétmeccsen sem kapott ki, a széria már 35 összecsapás óta tart!

 

Csütörtökön mondjuk megint rezgett a léc, hiszen a Qarabag elleni EL-nyolcaddöntő odavágón már 2-0-s hátrányban is voltak, de végül az utolsó percben Schicknek köszönhetően 2-2-re mentették a meccset. Nem mellesleg a tippünk is jött!  A 2-1-es vereség sem lett volna menthetetlen eredmény, viszont így megmaradt a veretlenség is, a menetelést pedig folytathatják a hőn áhított triplázás felé, amely örökre feloldaná a csapatot a gúnynevei alól.

 

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

 

A Bundesligában is túl vagyunk már a szezon kétharmadán, tíz kör van hátra és nem igazán látszik, hogy ki tudná elcsípni az Alonso-csapatot. A Kusen eddig mindössze nyolc egységet hullajtott a megszerezhető 72-ből, előnye pedig tíz egység a Bayernnel szemben. Ha valami a veretlen Bundesliga-szezon ellen szól, hogy már fordulókkal a bajnokság vége előtt bebiztosítják a Salátástálat, ettől függetlenül

 

az 5-szörös szorzó, amelyet a Tippmixpro kínál a történelmi tettre, megérhet egy kis aprót!

 

Németországban mellesleg még soha nem volt példa a veretlen bajnoki idényre, de a topligákban is eddig csak kétszer esett ez meg, a legendás Arsenal (2003/04) és a Juventus (2011/12) tudta véghez vinni a bravúrt.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen veretlenül végez a Bundesligában","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ