Átigazolás

Az MU már lemondott Sneijderről

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere ugyan sokáig reménykedett Wesley Sneijder megszerzésében, úgy tűnik, kútba esett a transzfer. Angol források szerint David Gillügyvezető igazgató lefújta az Internazionale holland középpályásáért futó hadjáratot, a legfőbb ok az, hogy Sneijder nem volt hajlandó lejjebb adni bérigényeit.

A Vörös Ördögök már lemondtak Sneijderről

A 27 éves futballista 200 ezer font feletti heti fizetést szeretett volna kicsikarni a Vörös Ördögöktől, amire nemet mondtak az Old Traffordon. Ezen kívül a Daily Mail szerint a Unitednél belefáradtak az elhúzódó ügyletbe, a hétvégén már elrajtol a Premier League, és nem szerették volna az utolsó pillanatra hagyni az átigazolást.

Bár Sneijder az elmúlt napokban arról beszélt, hogy szívesen játszana a Unitedben, úgy tűnik, mégis marad a San Siróban. A hollandot a nyáron visszavonult klublegenda, Paul Scholes utódjának szemelték ki, az átigazolás meghiúsulása megnyithatja az utat Tom Cleverley előtt. A fiatal, (saját nevelésű) kölcsönből visszatért középpályás remek teljesítményt nyújtott a Manchester City elleni Szuperkupa-döntőn.