Gálamérkőzés

Kedd este nyilvános edzést tart a Vasas

Szerdán a 100 éves születésnapját ünneplő Vasas az olasz AS Romát fogadja a Puskás Ferenc-stadionban, de Komjáti András csapata már kedd este a mérkőzés helyszínén tart nyilvános edzést.

A hírek szerint szépszámú nézősereg előtt mérkőzhet meg az angyalföldi gárda a világsztárok sokaságát felvonultató AS Romával, annak ellenére, hogy a piros-kékek katasztrofálisan indították a 2011/2012-es bajnoki évadot. Persze ezúttal "csupán" egy gálamérkőzést vív a csapat, ahol elsődleges a szórakozás és csak másodlagos az eredmény.

A Vasas pillanatnyi helyzetét figyelembe véve azonban Komjáti Andráséknak jól jöhet a "pluszmeccs", a hétvégi Haladás elleni bajnokin némi túlzással élet-halál harcot vívnak majd az angyalföldiek a szintén pontnélkül álló szombathelyiekkel.

A Vasas egyébként a mérkőzést megelőző napon, vagyis kedd este 18.15-től nyilvános edzést tart majd a Puskás-stadionban, ahol az fcvasas.com beszámolója szerint nem tart a csapattal a nemrégiben szerződtetett ,de derékbántalmakkal küszködő Farkas Balázs valamint a Pécs ellen agyrázkódást szenvedő csapatkapitány Gáspár József.