Jótékony kocc

Hawkins elfáradt, Ding úton első döntőjébe

Két szoros és két sima negyeddöntőt láthattunk az elmúlt napokban. Alan McManus meglepetésre kiejtette esélyesebb honfitársát John Higgins-t, Mark Williams nagy verést kapott Dingtől, Hawkins későn ébredt Fu ellen, Selby pedig leiskolázta az eddig biztatóan játszó, de sokat hibázó outsider Kyren Wilsont.


Bővebben...

Címkék:

Hawkins élete meccsét nyerte, kialakult a negyeddöntő mezőnye

Lezajlott az utolsó frame is a Világbajnokság második fordulójában, három egykori bajnok maradt versenyben. Meglepetések, drámák voltak, remek párosok készülnek fel, ma folytatódik a küzdelem a Crucible-ben.

Tizennégy év után újra Ronnie gratulált Hawknak


Bővebben...

A Crucible átka...

Meglepetésekben nincs hiány, a Világbajnokság első hétvégéjén kiesett az első és a harmadik kiemelt, miközben a 13. és a 14. magabiztosan lépett tovább egy-egy világbajnokon.

A Crucible átka nem kímélte a címvédőt


Bővebben...

A Jótékony kocc visszatér

Mindenekelőtt sok szeretettel üdvözlök minden régi és új Olvasót, akihez eljut ez a kis helyzetjelentés! A blogot sajnos elég régóta nem volt kellő időm és energiám frissíteni, ám (talán némiképp ellentmondásos módon) a Népsport blogcsalád sajnálatos megszűnése adott új lendületet (a VB kezdete mellett persze) ahhoz, hogy újra leírt szavakba öntsem szerény véleményemet e csodás sport történéseiről.

  

"We are f*cking back!"

  1. Alex Higgins

A régi, megszűnt blog tartalma jelenleg a gépemen pihen, remélhetőleg át tud majd költözni új otthonába a közeljövőben.

Ennyit a Jótékony koccról, a folytatásban a Világbajnokságé a főszerep!

 

Kellemes időtöltést kívánok minden idelátogatónak!

Címkék: