Buki96

Szegény péntek 2018.10.19 Buki

Sziasztok visszatértem!

Válogatott meccsek után és BL forduló előtt vagyunk, úgyhogy ezzel a szemmel kell nézni a hétvégi meccseket! A pénteki meccsek kapcsán kevésbé vagyok gyanakvó bízok a papírformában, bár a válogatott szünet éreztetheti hatását.

Lyon - Nimes  tipp:Hazai   Odds:1.35

A Lyon csak 6. a bajnokságban ezért minden pontra szükségük van pláne hazai pályán,azt pedig talán nem is kell ecsetelnem, hogy mennyivel jobb csapat.

Brugge - Waasland  tipp:Hazai   Odds:1.25

Előző fordulóban kikaptak, hazai pályán egyértelmű esélyesek, többször láttam őket a támadójátékuk nagyon meggyőző, akár hendikepből is megéri megjátszani őket.

Anzhi - CSKA Moszkva  tipp:Vendég   Odds:1.45

Igaz hogy idegenben játszanak, de nagyon kell nekik a 3 pont mert csak hatodikak a tabellán. Az Anzhi egész jó formában van, viszont én úgy érzem, látva a Moszkva legútobbi  néhány mérkőzését, hogy idegenben is képesek a győzelemre.

 

Hátha tippek:

Celta Vigo - Alaves  tipp:Hazai   Odds:1.9

Frankfurt - Dussedorf  tipp:Hazai   Odds:1.7

Smouha - Haras El Hodood  tipp:Hazai   Odds:1.55

Vityebszk - Dnyepr  tipp:-1 hendikep Hazai   Odds:1.6

 

Sok szerencsét!

Címkék:

Vasárnapi döpping és rangadók 2018.10.07. Buki

Sziasztok!

A mai vasárnapon rengeteg érdekes meccs várható, ezért rengeteg érdekes tippem van, köztük pár rangadó döntetlen.

PSG - Lyon  tipp:Hazai   Odds:1.35

Bár első látásra rangadó, de szerintem a Lyon utóbbi meccsein erőn felül teljesített, és egy kicsit túl értékelik a csapatot. A PSG pedig éppen kezd összeállni és minden győzelem csak egyre jobban összekovácsolja az edzőt és a csapatot.

PAOK - Szmirnisz  tipp:-1-es hendikep Hazai   Odds:1.4

A lényeg, hogy a PAOK százszor jobb, csak rajtuk múlik milyen komolyan veszik a meccset.

Atalanta - Sampdoria  tipp:Hazai   Odds:1.6

Ki ki meccsnek néz ki, az is lesz, de az Atalanta túl szerencsétlen volt eddig az idényben, és ez egy remek meccs arra hogy elinduljanak felfelé.Összességében jobb keretük van, hazai pálya, egyetlen veszély túl oldalt Defrel formája.

Leipzig - Nürnberg  tipp:Hazai   Odds:1.45

A Lipcse sokkal jobb erőkből áll, hétközben a kulcsembereket pihentették, ráadásul ott a hazai pálya előnye, és amúgy is rájuk fér a 3 pont, főleg annak tudatában hogy a Bayern kikapott.

Hátha tippek:Atromitosz - Giannia  tipp:Hazai   Odds:1.65

Dinamo kijev - Olimpik  tipp:-1-es hendikep Hazai   Odds:1.65

Atletico Madrid - Betis  tipp:Hazai   Odds:1.5

Freiburg - Leverkusen  tipp:Vendég   Odds:2.2

Döntetlenek: Benfica - Porto

Liverpool - City

AEK Athen - Olympiakos

Hajduk Split - Osijek

Fenerbache - Istanbul Basekhsier

 

Sok sikert!

 

Címkék:

Szombati 1.5-ök és alattiak 2018.10.06. Buki

Sziasztok!

A tegnapi lebőgés után ma újult erővel érkezem.

Tottenham - Cardiff  tipp:Hazai   Odds:1.25

A spurs-re ráfér a 3 pont, hazai pályán játszik egy gyenge ellenfél ellen és hiába a hétközi BL meccs ezt a meccset kötelező behúzniuk.Biztos győzelmet várok.

Man Utd - Newcastle  tipp:Hazai   Odds:1.4

A hazai csapat jelenlegi kálváriája ellenére véleményem szerint ez egy remek meccs a javításra, a szarkák idén eddig igen gyengén szerepelnek, a játékoskeret sem valami ütős, és a vörösökre a következő fordulókban igen kemény meccsek várnak.

Fradi - Debrecen  tipp:Hazai   Odds:1.45

A fradinak addig kell kiépíteni nagy előny amíg a vidi kettős terhelés alatt játszik. Engem a Rebrov féle új irány meggyőzött, és minden játékos bizonyítani akar egyfelől neki, másrészt a saját vállogatottjánál a kapitányának.

Hátha tippek: Empoli - Roma  tipp:Vendég   Odds:1.65

Dortmund - Augsburg  tipp:Hazai   Odds:1.45

Young Boys - Luzern  tipp:Hazai   Odds:1.35

Mainz - Hertha  tipp:x2   Odds:1.4

DAC - Zlate  tipp:Hazai   Odds:1.25

Sok sikert!

Címkék:

Pénteki hármas 2018.10.05. Buki

Sziasztok!

A tegnapi 6 találatos nappal nem zártunk rossz napot. Ma, ezen a véleményem szerint igen szegényes pénteki napon 3 főmeccsel és néhány plussz tippel érkeztem.

Brighton - West Ham  tipp:x2   Odds:1.5

Ez a meccs első látásra egy klasszikus alsó házi rangadónak néz ki, de véleményem szerint az egyre inkább összeszokott és nyáron sokat költő West Ham a mai napon biztosan nem fog vereséget szenvedni(még a győzelmükre is jó esélyt látok). A nyáron a szintjükhöz képest sok nagyon jó és rutinos játékost vettek, valamint az utolsó pár fordulóban már néhány szép eredményt is elértek.

Le Havre - As Beziers  tipp:Hazai  Odds:1.6

A hazai csapat a feljutásért harcol,míg a vendég csapat frissen feljutott, és a kiesés elől menekül. A hazaiak az idény elején nem nyújtottak valami stabil teljesítményt, de az utóbbi pár fordulóban már javuló formát mutattak, és ha komolyan gondolják a feljutást az ilyen meccseket meg kell nyerniük.

Shandong Luneng - Tianjin Quanjian  tipp:-1-es hendikep Hazai   Odds:1.56

A hazai csapat a nemzetközi porondért harcol,a vendégek pedig se előre se hátra nem nagyon mehetnek. A hazaiaknak több külföldi játékosuk van,a vendégeknél csak Pato játszik.

 

+2 hátha tipp: Athletic Bilbao - Real Sociedad   tipp:mind2csapat szerez gólt   Odds:1.82

                       Liefering - Lafnitz  tipp:Hazai   Odds:1.71

Címkék:

Európa liga csoportkör 2.forduló 2018.10.04. Buki

       Sziasztok!

Ez az első bejegyzésem és egyből azzal az Európa ligával kezdek amely szerintem az egyik legkiszámíthatatlanabb sorozat. Ugyanis sok olyan csapat van, amely jó pár tényezőtől függően állítja ki a csapatát az adott fordulóban. Vannak klubok amelyeknek egyáltalán nem olyan fontos ez a kupa, van hogy ahoz igazítják a csapatot hogy előtte vagy utána éppen milyen csapattal játszanak a bajnokságban, vagy egyáltalán magában a bajnokságukban miként szerepelnek,mennyi a sérültjük stb....

De akkor nézzük a tippeket:                                                                                                             

Leverkusen - AEK Larnaca  tipp:Hazai   Odds:1.4 

A Leverkusen az első fordulót komolyan vette idegenben is,tele vannak ambiciózus fiatalokkal, az ellenfél se a legerősebb és ott a hazai pálya. Egyetlen félelmem, hogy a bajnokságban nem a legjobban rajtoltak nehogy az elvonja a figyelmüket.

Qarabag - Arsenal  tipp:Vendég   Odds:1.5

Annyival erősebb az Arsenal hogy szerintem a B csapatuknak is győzniük illene, plussz a perememberek és a fiatalok bátran bizonyíthatnak ezen a meccsen, illetve Emerynek is minden győzelem jól jön, úgyhogy ha nem is a legbiztosabb tipp de az 1.5-öt megéri.

Bate - PAOK  tipp:x2   Odds:1.4

A Bate nálam a nemzetközi porondon az alsó polcon található, a Paokot többször láttam játszani köztük a BL playoffban is, nekik fontos a jó szereplés EL-ben, ezért szerintem nem szenvednek vereséget.

Chelsea - Vidi  tipp:-1 es hendikep vagy -2 hendikep Hazai   Odds:1.25 és 1.65

Fontos lesz hogy a Chelsea miként fog felállni, de véleményem szerint akármennyire is szorítok a vidinek, ez sima Chelsea győzelem lesz. Persze az is benne van pakliban hogy a hazai csapat vagy elszórakozza a meccset, vagy egyszerűen csak annyit adnak ki magukból amennyi kell. Mindenesetre a favorit tippem a -1 es hendikep.

Néhány hátha tipp: Fener - Trnava Hazai 1.4

                       Anderlecht - Dinamo zagreb Hazai 2,35

                                Betis - Dudelange  Hazai 0-ra nyer(söprés) 1,6

                         Frankfurt - Lazio Mind2csapat szerez gólt Igen 1,65

Sok szerencsét!!!

Várom a véleményeket/hozzászólásokat.

Címkék: