Hatharom / Blog / Bejegyzések
Pénteki hármas 2018.10.05. Buki
Sziasztok! A tegnapi 6 találatos nappal nem zártunk rossz napot.Ma,ezen a véleményem szerint igen szegényes pénteki napon 3 főmeccsel és...

Sziasztok!

A tegnapi 6 találatos nappal nem zártunk rossz napot. Ma, ezen a véleményem szerint igen szegényes pénteki napon 3 főmeccsel és néhány plussz tippel érkeztem.

Brighton - West Ham  tipp:x2   Odds:1.5

Ez a meccs első látásra egy klasszikus alsó házi rangadónak néz ki, de véleményem szerint az egyre inkább összeszokott és nyáron sokat költő West Ham a mai napon biztosan nem fog vereséget szenvedni(még a győzelmükre is jó esélyt látok). A nyáron a szintjükhöz képest sok nagyon jó és rutinos játékost vettek, valamint az utolsó pár fordulóban már néhány szép eredményt is elértek.

Le Havre - As Beziers  tipp:Hazai  Odds:1.6

A hazai csapat a feljutásért harcol,míg a vendég csapat frissen feljutott, és a kiesés elől menekül. A hazaiak az idény elején nem nyújtottak valami stabil teljesítményt, de az utóbbi pár fordulóban már javuló formát mutattak, és ha komolyan gondolják a feljutást az ilyen meccseket meg kell nyerniük.

Shandong Luneng - Tianjin Quanjian  tipp:-1-es hendikep Hazai   Odds:1.56

A hazai csapat a nemzetközi porondért harcol,a vendégek pedig se előre se hátra nem nagyon mehetnek. A hazaiaknak több külföldi játékosuk van,a vendégeknél csak Pato játszik.

 

+2 hátha tipp: Athletic Bilbao - Real Sociedad   tipp:mind2csapat szerez gólt   Odds:1.82

                       Liefering - Lafnitz  tipp:Hazai   Odds:1.71