Hatharom / Blog / Bejegyzések
Európa liga csoportkör 2.forduló 2018.10.04. Buki
Sziasztok! Ez az első bejegyzésem és egyből azzal azEurópa ligával kezdek amely szerintem az egyik legkiszámíthatatlanabb sorozat. Ugyanis sok olyan csapat...

       Sziasztok!

Ez az első bejegyzésem és egyből azzal az Európa ligával kezdek amely szerintem az egyik legkiszámíthatatlanabb sorozat. Ugyanis sok olyan csapat van, amely jó pár tényezőtől függően állítja ki a csapatát az adott fordulóban. Vannak klubok amelyeknek egyáltalán nem olyan fontos ez a kupa, van hogy ahoz igazítják a csapatot hogy előtte vagy utána éppen milyen csapattal játszanak a bajnokságban, vagy egyáltalán magában a bajnokságukban miként szerepelnek,mennyi a sérültjük stb....

De akkor nézzük a tippeket:                                                                                                             

Leverkusen - AEK Larnaca  tipp:Hazai   Odds:1.4 

A Leverkusen az első fordulót komolyan vette idegenben is,tele vannak ambiciózus fiatalokkal, az ellenfél se a legerősebb és ott a hazai pálya. Egyetlen félelmem, hogy a bajnokságban nem a legjobban rajtoltak nehogy az elvonja a figyelmüket.

Qarabag - Arsenal  tipp:Vendég   Odds:1.5

Annyival erősebb az Arsenal hogy szerintem a B csapatuknak is győzniük illene, plussz a perememberek és a fiatalok bátran bizonyíthatnak ezen a meccsen, illetve Emerynek is minden győzelem jól jön, úgyhogy ha nem is a legbiztosabb tipp de az 1.5-öt megéri.

Bate - PAOK  tipp:x2   Odds:1.4

A Bate nálam a nemzetközi porondon az alsó polcon található, a Paokot többször láttam játszani köztük a BL playoffban is, nekik fontos a jó szereplés EL-ben, ezért szerintem nem szenvednek vereséget.

Chelsea - Vidi  tipp:-1 es hendikep vagy -2 hendikep Hazai   Odds:1.25 és 1.65

Fontos lesz hogy a Chelsea miként fog felállni, de véleményem szerint akármennyire is szorítok a vidinek, ez sima Chelsea győzelem lesz. Persze az is benne van pakliban hogy a hazai csapat vagy elszórakozza a meccset, vagy egyszerűen csak annyit adnak ki magukból amennyi kell. Mindenesetre a favorit tippem a -1 es hendikep.

Néhány hátha tipp: Fener - Trnava Hazai 1.4

                       Anderlecht - Dinamo zagreb Hazai 2,35

                                Betis - Dudelange  Hazai 0-ra nyer(söprés) 1,6

                         Frankfurt - Lazio Mind2csapat szerez gólt Igen 1,65

Sok szerencsét!!!

Várom a véleményeket/hozzászólásokat.