Konferencia Liga

Elbukhatja a kötelezőjét a Ferencváros? - tipp a sorsdöntő meccsre

Nem biztos, hogy van érték jelenleg a Ferencváros nyeretésében, így némileg a magyar csapat ellen fogadunk.

Nehéz, de valahol irigylésre méltó feladat is, ha egy magyar csapat esetében azt mondhatjuk, kötelező győzelem vár rá egy európai kupasorozat főtábláján. A helyzet azonban az 5. forduló elérkeztével ez a Ferencváros számára, amely az eddig 0 pontos Csukaricski vendége lesz csütörtökön este. Lássuk, hogyan áll az F-csoport és merre érdemes szimatolni a zöld-fehérek találkozóján.

Mint az a tabellán is látható, jelenleg épphogy, de továbbjutónak számít a magyar bajnok a belga Genk ellenében, köszönhetően a több lőtt góljának. Amennyiben a Fradi nyerni tud ma este Szerbiában, óriásit lép a továbbjutás felé, de igencsak sok függ attól, hogy közben mi is történik Belgiumban. Mivel az utolsó körben a csoport utolsó helyezettje a Genkhez látogat, sok függhet attól, hogy a Fradi vagy a Genk tudja-e jobban kiütni a szomszédainkat. Ráadásul az sem mindegy, hogy mi lesz ma a belga-olasz párharc eredménye, hiszen ha pontot szereznek a hazaiak, akkor valószínűleg csak a Fiorentina legyőzésével léphet tovább a Fradi.

De először még Leskovacban kell Dejan Sztankovics csapatának helytállnia, méghozzá továbbra is Varga Barnabás nélkül. A Dubocica Stadionból korábban a Fiorentina és a Genk is 3 ponttal és kapott gól nélkül távozott, így a papírforma és az oddsok is vendégsikert ígérnek, de biztosak lehetünk benne, hogy a Csukaricski szeretne szépen búcsúzni a sorozattól.

"Első alkalommal vagyunk egy európai csoportkörben, kaptunk leckéket az elmúlt meccseken, amiket megtanultunk, mindig mondom, hogy nincs vereség, csak lecke! Az utolsó bajnokin jól játszottuk, lőttünk két gólt is, a játékunkkal nem volt addig sem gond, csak az eredményekkel. A leskovaci embereknek szeretnék köszönetet mondani az eddigi támogatásukért, jó lenne tele lelátókat látni a Ferencváros ellen, még ha tudom is, hogy hideg lesz. A fiataloknak szükségük van a szurkolásra" - idézi az Üllői 129. weboldal Igor Maticot, a hazaiak mesterét.

Bár a gárda győzelemből érkezik, hiszen a Radnicki Nis ellen idegenben nyerni tudott, így is csak a szerény 7. helyen csücsül a szerb pontvadászatban.

Mint azt Matic is megemlítette, a Fradinak mostanság a lőtt gólokkal van problémája, és bizony való igaz, hogy Varga sérülése óta hat meccsen csak hatszor talált be a Fradi, a forma pedig finoman szólva is vegyes. Nem is véletlen, hogy a fogadóirodáknál a favorit kimenetel egy sovány 1-2, illetve az 1-1.

 

Legvalószínűbb végeredmények

 

Ferencváros 2-1 @7.00

Döntetlen 1-1 @8.00

Ferencváros 1-0 @8.50

Ferencváros 2-0 @8.50

Döntetlen 2-2 @8.00

 

Mire fogadjunk?

Érdekesség, hogy a Ferencváros az egyik legtöbbet szabálytalankodó csapat a teljes mezőnyben, nála többször csak a cseh Viktoria Plzen faultolt, mégis megúszták Pesicék 8 sárgával, míg a Csukaricski kétharmad annyi szabálytalansággal jár 15 figyelmeztetésnél. Ez a statisztika meg is ihletett bennünket, idegenben több szabálytalanságot várunk a magyar csapattól, amely ha vezet, akár taktikai faultokkal állíthatja meg a hazai gárdát.

Második ötletünk pedig a Fradi góljaira vonatkozik, amely csak akkor lenne vesztes, ha idegenben legalább háromszor betalálnának Sztankovics fiai. Nehéz meccset várunk, nem biztos, hogy egyértelmű favorit itt a magyar gárda, és a meccset egy szűkös 1-0-val is meg lehet nyerni. A zöld-fehérek góllövő formája és Varga hiánya visz értéket szerintünk ebben az ázsiai ötletbe.


✅ Tipp #1: Ferencváros -1.0 szabálytalanság @1.87
 

✅ Tipp #2: Ferencváros 2.0 gól alatt @1.78

Fogadási határidő: november 30. 21:00