Logibet

Nagyon megszívtad, ha eddig sajnáltad az aprót a nyerő tippekért...

  • Logibet

Vágási Feri elmulasztotta. Te ne tedd ezt, mert az elmúlt néhány nap brutálisan alakult!

Kattints és csatlakozz, amig nem késő!

Szerda reggel indult a Logibet egy hétig tartó promóciója, amelyben az eddigi legnagyobb kedvezmény keretein belül aprópénzért fizethetsz elő a profi tippmesterek tippjeire.

Az 1 hónapos NORMÁL-csomag ára 2.99€, míg az 1 hónapos PRO-csomag is mindössze 5.50€, vagyis gyakorlatilag alig egy ezresért megkapható több tucat kiváló tippmester minden tippje.

Nyilván 5 nap eredményeit sem negatív, sem pozitív szélsőség esetén nem érdemes igazán relevánsnak tekinteni, hiszen nemhogy 5 napból, még 5 hónapból is kár következtetni, mindenesetre arra rátennénk a logibetes dolgozók összes sörét, hogy aki eddig élt az akcióval, az nagyon nem bánta meg és befektetése kamatostul megtérült.

 

A kedvezmény kizárólag ezen a linken keresztül érhető el!

 

Nem titok ugyanis, az előfizetők túlnyomó többsége a PRO-csomagot vásárolta meg, amelyben a SuperTipster tippjeit is megkaphatta. Nos, a speciális algoritmus úgy rárúgta az ajtót szeptemberre, hogy az azóta is kong. Az érdem persze nem csak az ST-é, hanem bdosin tippmesteré is, aki ezúttal is Overwatchból hozott fantasztikus tippeket. De nem csak a SuperTipster, az egész logibetes tippmesteri gárda parádés napokon van túl, amelyet az alábbi táblázat is mutat.

A legfontosabb statisztikák a promóció kezdete óta
  Tippek száma Profit (egység) ROI Találati arányi
SuperTipster 14 +81.96 91.06% 71.43%
Master tippmesterek (6) 104 +95.19 28.67% 42.31%
Senior tippmesterek (12) 151 +187.89 27.92% 56.95%

 

Aki tehát szerdán reggel kihasználta az akciót, mostanra valószínűleg akár egy egész éves előfizetést is megtermelt magának, ha nem sokkal többet.

Ha például te úgy döntöttél, hogy 2000 forintos egységenkénti téttel játszod meg az ST-tippeket, 5 nap alatt 164 ezer forint profitot könyvelhettél el, cserébe a 2200 forintos előfizetési díjért.

De mint az látható, a legmagasabb két tippmesteri csoport formája is szédületes, mint a master, mind a senior tippmesterek elképesztő ütemben hozták a nyertes tippeket, így csak ez a két csoport együtt közel 300 egység profitot hozott az előfizetőknek.

És akkor még nem is ejtettünk szót azokról a bizonyos gigakombikról...

Kedden részletesebb postban is beszámolunk arról, hogy MoneyMaker és varin mit művel a US Open alatt, de ha valaki benéz a TipPicsbe, láthatja, hogy igencsak jó a buli a Discordon megtalálható gigakombikkal is. Kedvcsinálónak azért itt hagyjuk MoneyMaker szombati duplaszelvényét.

 

De jó hírünk azért van azoknak is, akik eddig vártak. Az ajánlat ugyanis szerda este 8-ig mindenkinek él, akinek jelenleg még nincs hozzáférése a Logibethez.

Ne felejtsétek el, a NORMÁL-csomag 3€-ért, a PRO-csomag 5.5€-ért megvásárolható, a fenti eredmények pedig talán többet is mondanak, mint bármilyen marketingszöveg.

 

A kedvezmény kizárólag ezen a linken keresztül érhető el!

 

Az előfizetés részletei:

 

  • Az ajánlat kizárólag azoknak szól, akiknek jelenleg nincsen AKTÍV előfizetésük (akár fizetős, akár ingyenes) a Logibeten.
     
  • A 90%-os kedvezmény az 1 hónapos NORMÁL és 1 hónapos PRO csomagra vonatkozik, amelyek ára így 2.99€ és 5.5€ az első hónapban.
     
  • Amennyiben az előfizetés nem kerül lemondásra a Logibet vagy a szolgáltató (Paypal/Skrill) oldalán, az teljes áron újul meg a második hónapban. A megújult előfizetés árát nem áll módunkban visszatéríteni.
     
  • Az előfizetés megújulása bármikor lemondható, ettől még a 30 napos hozzáférés természetesen megmarad.
     
  • Az akciós PRO-csomag előfizetői nem jogosultak a profitgaranciára.
     
  • Az ajánlatban felhasználóként 1 csomag megvásárolható.
     
  • A 90%-os promóció augusztus 31-én reggel 8 órakor kezdődik és szeptember 7-én este 8 óráig tart (CET).