hatharom

Miért érdemes játszani az új kaszinókban Magyarországon: Tolnai Tibor szakértő véleménye

Címkék:

A legjobb kaszinó bónuszok egy helyen.

1991-ben Magyarországon elfogadtak a szerencsejátékról szóló törvényt, de az első virtuális kaszinók csak 2017-ben jelentek meg. Az intézmények közönsége — 25-35 éves fiatalok Budapestről, Sopronból és Debrecenből. A játékosok a modern platformokat választanak, amelyek a legkényelmesebb fogadási feltételeket és nyereséges bónuszokat kínálnak.

Ezért a nem rég megnyílt online intézmények különösen vonzónak tűnnek. Érdeklődnek az ügyfelek után és ezért széles szórakozási kínálatot, gyors kifizetéseket és nagylelkű ajándékokat ajánlanak. 

A legjobb online magyar kaszinóknak szentelt weblapon — LegjobbKaszino 2021 júliusában közzétették az újonnan megjelent klubok áttekintéseit. A szerzők elmondják, hogy milyen sajátosságokkal rendelkeznek az új klubok, tesztelik a mobil alkalmazásaikat, mutatókat alakítanak. 20 jellemző alapján értékelik a szerencsejáték weblapokat. Ennek eredményeként megjelent egy lista az új magyarországi online kaszinókkal, ahol biztonságosan lehet tétet tenni. 

Az újonnan nyílt online kaszinók sajátosságai

A bónuszhunterek „vadásznak” az új klubokra, ezért alaposan figyelik bármilyen változásokat a szerencsejáték-piacon. Ezt a maximális nyereség érdekében csinálják. Az újonnan megnyílt cégek nagy forgalmat szeretnének szerezni, ezért próbáljak meglepni az ügyfeleket.

 Milyen eszközöket használnak:

  1. Licenszek. Engedély jelenléte növeli a brand hitelességét. Magyarországon az engedélyt a helyi szabályozó bocsátja ki — az SZF. De cégek tevékenykedhetnek a nemzetközi szabályozó által kibocsátott licenccel, például a Malta Gaming Authority. A két engedély megléte jelzi a klub komolyságát. Az ilyen portál megbízhatónak számít és a magyar játékosok jogait védi a törvény.
  2. A szórakozások széles választéka: élő kaszinó, slot, rulett, póker, blackjack, bingó, kaszinó sorsolások, sportfogadás. Az új intézmények azon koncentrálnak, hogy minden játékos találjon magának a megfelelő játékot. A játékkínálat folyamatosan frissül meg új játékokkal a nevezetes szolgáltatóktól.
  3. Bónusz rendszer. Az üdvözlő bónuszok, ingyenes pörgetések, promóciós kódok, reload-bónuszok, cashback, hűségpontok és más ajándékok az ügyfeleknek. Ha a kaszinó Telegram csatornával vagy Facebook oldallal rendelkezik, akkor sorsolásokat és versenyeket rendeznek a feliratkozók számára, ami persze növeli az érdeklődést az új brand iránt. 
  4. Fizetési rendszerek nagy választéka. Magyaroknál népszerű a Simple Pay, Skrill, Neteller, azon belül bankkártyás fizetések VISA és MasterCard által.
  5. Valuta széles kínálatának bevezetése. A játékosoknak lehetőségük van tétet tenni magyar forintban, euróban, dollárban, kriptovalutában. Ez utóbbi variáns a névtelen tranzakciók hajtásával vonzza.

Az új klubok versenyeket, sorsolásokat, autóversenyeket rendeznek és jackpotokat sorsolnak. Figyelemkeltő weblapokat fejlesztenek egyszerű navigációval.

Hogyan tanulmányozzák a szerencsejáték weboldalakat

A LegjobbKaszino szerzői tesztelik a weblapokat, hogy összeállítsák a legrészletesebb áttekintéseket az újonnan nyílt klubokról. Sok szerencsejáték-oldalt tanulmányoztak, köztük a népszerű VIP kaszinó, Energy Casino, BoaBoa, Casinia és AmunRa kaszinó.

Tesztelés végzéséhez a szakértők a következő lépéseket tesznek:

  • regisztrálnak;
  • minimális betétet fizetnek, a játékgépek RTP-jének, letöltési sebességének és volatilitásának tanulmányozásához;
  • tisztázzák a kaszinó weboldalának szabályait a technikai támogatáson keresztül és értékelik a válasz teljességét;
  • elolvassák a bónuszok megszerzési és tétrakási követelményeket, valamint elemzik az összes követelmény gyors teljesítésének lehetőségeit;
  • tanulmányozzák a kifizetési- és számlaazonosítás szabályokat;
  • valódi pénzben játszanak sloton, bakkarában, pókerben, figyelve a játék betöltési sebességre és a hibák hiányára.

Miután a tesztelés végett ér, a szakértők áttekintéseket és listákat készítenek a legjobb online kaszinókról Magyarországon. És mivel a szakértők az egész munkát végzik, az olvasók könnyen kiválaszthatnak maguknak a megfelelő klubok, méghozzá ingyen. 

A felelősségteljes szerencsejáték szabályzata

Az új szerencsejáték létesítmények nagy figyelmet fordítanak a „Felelős szerencsejáték” menüpont kialakításra. Tanácsok játékosoknak, hogyan kell felismerni szerencsejáték-függőség riasztó tüneteit, tesztek, linkek az olyan szervezetek honlapjaira, amelyek segítenek a függőség elleni küzdelemben (például a BeGambleAware és GamblersAnonymous) — ezeket mind ott lehet találni.

Ezenkívül a kortárs platformok lehetőséget adnak, hogy kihasználja a személyes fiókja következő funkcióit:

  1. Limit beállítása a betét nagyságára, vesztesség összegére. Ez segít a költségek felügyelésben.
  2. A játékidő korlátozása. Segít meghatározni a játékra szánt időt, hogy ne játsszon éjjelig.
  3. Önkizárás 7-től 180 napig. A számla tiltásra kerül, a reklám hirdetések erre az időre leállnak. 
  4. Kiadások. Információt kap a költségeiről.

Ezek az eszközök segítenek felügyelni a folyamatot. De a felhasználónak meg kell értenie, hogy egészségéért való felelősség teljes egészében őt terheli. A szerencsejátékot nem lehet pénzkereseti módszerként tekinteni. A szakértők azt javasolják, hogy csak szabad pénzzel fogadjanak, amit nem sajnál elkölteni.

Az új online kaszinók hátrányai

A LegjobbKaszino főszerkesztője Tolnai Tibor egy profi pókerjátékos és azt tanácsolja, hogy az újonnan megnyílt online kaszinókkal óvatosnak kell lenni.

„Az újonnan megnyílt honlapok még nem kaptak visszajelzéseket és véleményeket, — magyarázza Tolnai Tibor, — ezért nehéz megmondani, hogy vannak-e nehézségek a pénzfelvétellel, mennyire gyorsan oldják meg az ügyfelek panaszait”. Ráadásul, az elején lehetségesek a szoftver lefagyás, nehézségek a még „nyers” mobil alkalmazással, a támogatás lassú munkája az ügyfelekkel való kommunikáció tapasztalatának hiánya miatt. Bár, ezeket a kellemetlenségeket a kaszinó ajándékokkal kárpótól. 

Ugyanakkor az új kaszinók próbálják megszerezni a játékosok bizalmát, és ezért gyakran ajándékoznak betét nélküli bónuszokat. Bónuszok segítségével pedig sokkal könnyebb növelni a nagy jackpot esélyét.