Szerencsejáték-ipar

Rengeteg pénzt buktak fogadók a kamuirodák miatt

  • varin

Te ne kövesd el ezt a hibát, kizárólag hiteles és megbízható bukiknál fogadj!

2021-re hihetetlen méretűre nőtt már a szerencsejáték-ipar és a szektor szereplőinek száma gyakorlatilag megszámlálhatatlan. Tengernyi lehetőség közül választhatunk, már ha csak azon fogadóirodák listáját vizsgáljuk, ahol mondjuk elérhető a magyar nyelv, akkor is több tucat bukmékerről beszélünk. Azonban közel sem mindegy, hol parkoltatjuk pénzünket, amelyet néhány száz ázsiai fogadó különösen kegyetlen módon tapasztalt meg.

Mint azt a Gamblinginsider írja, egyre többen és többen regisztrálnak és fizetnek be olyan "kamubukikhoz", amelyek úgynevezett scam oldalak, vagyis nemes egyszerűséggel csaló fogadóirodák. Csak 2019-ben és 2020-ban 83 ilyen online termet zártak be a hatóságok,

a játékosok pedig a két év alatt több, mint 11,6 millió dollárt, vagyis közel 3,5 milliárd forintot buktak el.

Az oldalak jellemzően rendkívül magas oddsokkal, limitekkel és egyedi ajánlottak próbálják becsalogatni a játékosokat, ám a kifizetés már közel sem olyan egyszerű. A számlákat befagyasztják, majd a feloldáshoz további befizetést kérnek, ahogyan a withdraw előtt is elvárják a játékostól a további depositot.

Habár a hazánkban is elérhető fogadóirodák esetében lényegesen kevesebb ilyen példát ismerhetünk, nem árt tudni, hogy hova is tesszük pénzünket. Érdemes kizárólag megbízható, ismert, magas reputációjú termeket választani, ahol pontosan tudod, hogy nem veszik el a pénzed nyomtalanul.

Válogass te is a Hathárom régi, kipróbált parternirodái közül, hogy mindig biztonságban tudd a pénzed!

Gamblinginsider