Bajnokok Ligája

Megvan a Barca-keret - ennek a védelemnek is gólt lő a Fradi?

A várakozásoknak megfelelően Ronald Koeman megfiatalított kerettel érkezik majd Budapestre a Fradi elleni BL-meccsre.

Messi, Ter Stegen,Coutinho, Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto, Araujo, Umtiti - ők azok a játékosok, akiket Ronald Koeman különböző okokból nem nevezett a budapesti BL-mérkőzésre, vagyis kihagyják a Ferencváros elleni csoportmeccset. A Barcelona az előző fordulóban aratott győzelmével már kivívta a továbbjutást, így számára a hátralévő két találkozó mérsékelt téttel bír már csak. 

331516

Azt a Dinamo Kijev elleni találkozón is láthattuk, hogy nem biztos, hogy oly' sokkal gyengébb Barcelona lép majd pályára a hiányzók ellenére sem.  Az ugyanakkor a csapatnévsorból látható, hogy Koeman rengeteg fiatalt elhozott Budapestre. 

A Barcelona kerete
Dest, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Junior, Iñaki Peña, Mingueza, Konrad, Arnau Tenas.

A csapatrészek összeállításakor a holland szakvezető a védelemmel lehet gondban.  Bár úgy volt, hogy Lenglet sérülés miatt nem lép pályára, a keretbe mégis bekerült, így nem kizárt, hogy játszani fog, de nagyobb a valószínűsége, hogy csak kispadozik majd. 

Ez viszont azt jelenti, hogy a Barca egy korábban soha nem látott hátsó alakzattal állhat majd fel a Ferencváros ellen. 

A spanyol As szerint Dest-Mingueza-De Jong-Junior összetételű védelem kaphat szerepet, miután Lenglethez hasonlóan Jordi Alba sem teljesen egészséges. 

 

Folytatódhat a Fradi nagy sorozata? 

A 2020/2021-es Bajnokok Ligája szezonban, a selejtezőket is ideértve, a Ferencváros egy mérkőzés kivételével valamennyi találkozóján bevette az ellenfelek hálóját. A főtáblán sem enged ebből a Rebrov-csapat, hiszen Barcelonában és a Juventus ellen oda-vissza is tudott gólt rúgni, mint ahogy a Dinamo Kijev is kapott kettőt a Groupama Arénában. 

Adja magát tehát, hogy a felforgatott barcelonai védelemmel szemben is esélyesek lesznek a ferencvárosi támadók, ugyanakkor azért ne felejtsük el, hogy a katalánok Kijevben nagyon simán nyertek 4-0-ra és a hétvégén az Osasunát is lenullázták. 

A múlt heti Juventus elleni meccs előtt egyébként hasonló volt a szituáció, az olaszoknál Chiellini, Bonucci és Demiral sérülése miatt szintén felforgatott védelem játszott, a zöld-fehérek pedig Uzoni révén az első félidőben mattolták is a Zebrákat. 

 

A fogadóirodák úgy számolnak, hogy a katalánok 'tuti', hogy gólt szereznek, a Fradi-gólt pedig 1.50 körüli szorzón mérik. 

A mindkét csapat szerez gólt opciók közül ennek megfelelően az IGEN verzió fizet kevesebbet, ez nagyjából 1.65 körül lehet pakolni, míg a NEM opcióra bőven kettes odds felett kockáztathatunk. 

{"headTitle":"Ferencváros - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - IGEN ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - NEM ","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Te melyik opciót látod valószínűbbnek?  

cbet
[3462015] 2020-12-02 21:00:00 Ferencváros - Barcelonax;