Bajnokok Ligája

Még a pontos végeredményt is tudjuk az Atlético kötelezőjén!

Nem vár igazán nehéz küldetés a Matracosokra, de amolyan atléticós meccset várunk a Wandában.

A nap egyik legsimább mérkőzését játszhatja egymással az Atlético Madrid és a Lokomotiv Moszkva, amely csapatokat bár csak két pont választ el a tabellán, az erőkülönbség és az eltérő formák azért látványos tényezők. Hogy mekkora kiütés is lesz, az a jövő zenéje, de mi inkább egy spéci piacon próbálunk meg nyerni.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Lokomotiv Moszkva","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Lokomotiv Moszkva","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Mondhatni, hogy komoly fegyvertény volt a Loko részéről a három héttel ezelőtti pontszerzés hazai pályán, hiszen az az x öt győztes meccs közé ékelődött a Madridnál. A spanyolok ebben a szériában verték többek között a Barcelonát és a Salzburgot, jelezve, hogy az idény eleji picit gyengébb forma már a múlt, és nem csak a BL-ben, de a spanyol bajnokságban is komolyan kell számolni Simeone gárdájával.

A mérkőzést megelőző az argentin mester fel is hívta a figyelmet, hogy kemény BL-meccsre van kilátás, hiszen csak két pont választja el a feleket, így nem bízhatják el magukat a szombat esti sikert követően sem.

Pedig látva a a Lokomotiv formáját, itt az oroszoknak nem sok keresnivalójuk lehet. Hiába álltak ugyanis a vendégek október közepén még igen jó helyen a bajnokságban és hiába kezdték a sorozatot egy ausztriai remivel, ezt követően minden elromlott. Hat meccsen 1-1-4-es mérleg, amin az sem segít, hogy legalább hétvégén nyerni tudtak hazai pályán Éderék.

Használd ki a legnagyobb elérhető sportfogadó bónuszt a cbeten!

Ami a hiányzókat illeti, Suárez és Torreira covidos, így a Barca elleni MVP, Carrasco mindenképpen maradhat a kezdőben, míg a vendégeknél leginkább Fedor Szmolov kiválása fájhat Marko Nikolics mesternek.

A döntetlen igazán egyik csapat számára sem lehet jó. Ha úgy számolunk, hogy a Bayern mindkét gárdát megveri, akkor a Salzburg lehet akár a mérleg nyelve és egy szoros hármas versenyfutás is kijöhet a végén, így muszáj a feleknek győzelemre játszaniuk.

Szinte adja magát akár a pontos végeredmény is. Tavaly a BL-csoportkörben oda-vissza 2-0-ra nyert az Atlético, amely most is megnyugtató eredmény lenne a Matracosok számára. Mindezt kombináljuk egy félidő/vége eredménnyel, fűszerként pedig teszünk egy kis aprót a pontos végeredményre is.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Lokomotiv Moszkva","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő-vége: H/H + 4.5 gól alatt","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény: 2-0","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3461644] 2020-11-25 21:00:00 Atlético Madrid - Lokomotiv Moscowx;