Bajnokok Ligája

Ide sorolják be a Ferencvárost a BL-ben - odds Rebrovék végső sikerére

  • varin

Realitása természetesen nem sok, de azért megnéztük, hol áll a magyar bajnok a listában.

Topfavoritként várhatja a Bajnokok Ligája 2020/21-es szezonját a címvédő Bayern München, ám számunkra azért sokkal érdekesebb a Ferencváros szereplése. A zöld-fehérek óriási bravúrral kiütötték a Celtic gárdáját a BL-ből, a skót bajnok után pedig a horvát aranyérmes ellen biztosíthatja be idén is legalább az EL-csoportkört Szergej Rebrov gárdája. Korábban már megnéztük, milyen esélyei vannak a Fradinak a Dinamo ellen, most pedig merészkedjünk kicsit bátrabb terepre, nézzük meg, mennyit fizet a Fradi BL-győzelme és hova sorolják be a bukmékerek a magyar bajnokot.

{"headTitle":"Oddsok a BL-győztesre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-29 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Young Boys (svájci)","odds":"2001","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dinamo Zágráb (horvát)","odds":"2001","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"3001","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Midtjylland (dán)","odds":"3001","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Rapid Wien (osztrák)","odds":"7001","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ha a Ferencváros Bayern-módra végigverné Európát és végül révbe érne, 3001-szeres szorzót zsebelhetnénk be. Dibuszékkal egy kategóriába jelenleg a dán Midtjyllandot teszik az irodák, míg a következő ellenfél, a Dinamo Zágráb végső sikere 2001-szeres pénzt érne.

Némileg hízelgő lehet, hogy a Fradit jelenleg erősebb csapatnak taksálják, mint mondjuk a norvég bajnokot (Molde), illete az osztrák ezüstérmest (Rapid Wien), de az is meglepő, hogy a korábbi potenciális ellenfelek közül az izraeli Maccabi Tel-Aviv szorzója 9001-szeres. 

A Dinamo elleni párharc egy mérkőzésen dől el a Groupama Arénában, amelyik csapat továbbjut, már a BL-főtábláért játszhat. Hogy ki is lehet a Fradi ellenefele a playoffban, azt kedden délben sorsolják ki.


>>> Még több ingyenes tippre vágysz? Itt megnézheted a logibetes profik napi tippjeit! Iratkozz fel ingyen és mi minden nap e-mailben küldjük a tippeket! <<<