Logibet

Rengeteg ingyenes tipp vár titeket a Logibeten!

  • Logibet

21-szeres szorzójú bringatipp és erős magyar fociötletek is várnak rád a Logibeten. Ingyen!

Izgalmas napok állnak előttünk, hiszen a hétvégén BL-negyeddöntőkkel, EL-elődöntőkkel, NB I-es, NB II-es fordulókkal lesz fűszerezve, és akkor még nem is említettük a többi sportág vagy kisebb liga izgalmait. Szerencsére a Logibeten is vár minket rengeteg ingyenes tipp, amelyet a regisztrációt követően bárki megtekinthet.

Néhány perc múlva már rajtol is master tippmesterünk, MoneyMaker kerékpártippje (21-szeres oddsért!), de nem ő az egyetlen master, akitől találunk ingyenes ötletet. Kecsege55x és varin is a honi pontvadászatokból válogatott, míg tomeemagyar a City-Lyonra, Sunikk pedig az ír Cork City-Sligo Roversre publikált ingyenes tippet. Az egyéni sportok szerelmeseit még a junior balazs512 szolgálja ki, aki egy igen bátor tippet publikált a Halep-Frech csörtére.

Hétvégi ingyenes tippek a Logibeten
Esemény Tippmester Tipp
Criterium Du Dauphine MoneyMaker Megnézem
Halep-Frech balazs512 Megnézem
Cork City-Sligo Rovers Sunikk Megnézem
Zalaegerszeg-Fehérvár varin Megnézem
Manchester City-Lyon tomeemagyar Megnézem
Debrecen-Szolnok kecsege55x Megnézem

 

Akit pedig nem "elégített ki" ennyi ötlet, bármikor csatlakozhat a nyerők táborához egy igen jutányos előfizetési díjért cserébe! És hogy miért is érdemes csatlakozni a Logibethez? Erről meséljen inkább az egyik legrégebbi előfizetőnk...