Premier League

Nem tudunk másra fogadni a Villa-MU-n

  • Tomihmv

Ezzel a tippel pedig majdnem hajszálra pontosan megduplázhatjuk tétünket!

Solskjaerék simán nyerhetnek Birminghamben. - Fotó: twitter.com/manutd

Csütörtökön késő este véget ér a Premier League 34. fordulója is, a zárómérkőzésen pedig az Aston Villa a Manchester United együttesét fogadja.

A hazaiak a 18. helyen tanyáznak, és a Watford sikerének köszönhetően immáron négy pontra vannak a 17., bennmaradást jelentő pozíciótól. Ez nem számít soknak, de amilyen pocsék formában vannak, csoda lenne, ha az utolsó fordulóban is lenne még számukra tét.

Merthogy a birminghamiek zsinórban 10 (!) nyeretlen tétmeccsel a hátuk mögött várják a hétközi bajnokit. Az újraindulás előtt egymás után ötször (!) kaptak ki, de azóta is csak két remit sikerült felmutatniuk, azokat is a mondhatni hozható találkozókon (Sheffield United, Newcastle). A nagyoktól pedig egytől egyig kikaptak, hiszen a Chelsea, Wolves, Liverpool triónak sem okoztak megoldhatatlan problémát.

Mindezek mellett a bordó-kékeknél bőven vannak hiányzók is, csütörtökön is a Wesley, Heaton, Targett, Engels négyes biztosan kimarad, míg a Mings, Grealish duó játéka kérdéses, bár a hírek szerint vállalják a meccset.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ezzel szemben a Manchester United napról napra, hétről hétről nyújtja tovább veretlenségi sorozatát, immáron 16 (!) tétmérkőzése óta nem talált legyőzőre a csapat. A restart óta a vendégek is öt tétmérkőzésen (négy bajnoki, egy kupameccs) vannak túl, és ezekből a Tottenham ellenit leszámítva rendre megnyerték (a Norwich ellenit hosszabbításban).

A jó forma mellett kiemelendő a vendégek támadószekciója, hiszen rengeteg gólt termelnek mostanság Solskajerék, Brightonban hármat hintettek bő egy hete, míg szombaton egy ötöst rúgtak a Bournemouthnak.

Vélhetően Birminghamben sem lassítanak a Vörös Ördögök, hiszen szükségük van a győzelemre a BL-induláshoz, továbbá számottevő hiányzójuk maximum Lindelöf lesz, a svéden kívül pedig a két epizódszereplő, Tuanzebe és Jones marad ki.

Noha az életéért küzd az Aston Villa és ősszel csak 2-2-re végeztek a felek az Old Traffordon, most akkora űr van a két csapat közt minden téren, hogy szerintünk csak és kizárólag a különbség lesz a kérdés csütörtökön. Vagyis azon a véleményen vagyunk, hogy a Manchester United minden gond nélkül könnyedén nyerhet legalább két góllal a Villa Parkban.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Aston Villa - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-09 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United -1,5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3056069] 2020-07-09 21:15:00 Aston Villa - Manchester Unitedx;