Sportfogadás

Megváltás a Bundesliga, hónapok óta nem fogadtak ennyien!

A német élvonal mérkőzéseire rengetegen fogadtak az Egyesült Államokban.

Noha a labdarúgás népszerűsége rohamosan emelkedik a tengerentúlon is, a foci még így sem "rúghat labdába" az olyan tradicionális amerikai sportok mellett, mint mondjuk a kosárlabda, az amerikai foci vagy a jégkorong. Normál esetben már javában zajlana az MLB-évad, az NHL és NBA pedig már a hajrában járna, így pedig a fogadók sem unatkoznának, ám jelen helyzetben már a Bundesliga beindulása is óriási esemény, még az USA-ban is.

Fotó: Reuters/DW

A német bajnokság mellett persze különböző UFC-eseményekre, NASCAR-versenyekre és jótékonysági golfmeccsekre kerül sor ezekben a napokban, ennek köszönhetően pedig nem csoda, hogy a BetMGM jelentése szerint a járvány kitörése óta ez volt a legjobb hétvégéje a bukiknak.

Noha korábban a UFC és a koreai baseball volt a legnépszerűbb fogadási esemény, az előző hétvége második legtöbbet fogadott mérkőzése az Union Berlin-Bayern München volt.

Az amerikai bukmékerekre egyébként igen izgalmas napok várnak, hamarosan a Champions for Charity névre hallgató jótékonysági golftornára kerül sor, ahol gyepre lép Tiger Woods, Peyton Manning, Phil Mickelson és Tom Brady is.

Ahogyan tehát arról nemrég mi is beszámoltunk több bajnokság startja már a küszöbön van, példának okáért a legnépszerűbb fogadóirodáknál már fogadhatunk az osztrák, a cseh, a horvát, a lengyel, a dán, az izraeli, a szerb vagy éppen az orosz élvonal mérkőzéseire.

És persze hétvégén ismét Bundesliga, rengeteg tippel és beharangozóval a Hathármon!