Logibet

Ekkora összegért most óriási ajándék a SuperTipster - íme az eredmények

  • Logibet

Parádés forma és nagyon kedvezményes ár - most aztán tényleg megéri követni a SuperTipstert.

Szenzációs formának örvend a Logibet SuperTipstere, az elmúlt félév igencsak masszív kaszálás volt a profitgaranciával ellátott ST-vel. Most ráadásul nevetségesen olcsón válthatod meg előfizetésedet, amellyel hosszú hónapokra bebiztosíthatod magadnak a legjobb, legértékesebb tippeket. Íme a számok és a részletek.

Kattints és csatlakozz a nyerők táborához!

Reméljük még nem felejtetted el a promóciónkat, hiszen amennyiben március 13-a és április 19-e között vásárolsz bármilyen előfizetést a Logibeten, jogosult leszel az 50%-os kedvezményre (a kedvezmény érvényesítéséhez az info@logibet.com címre kell írnod). Ez vonatkozik a megújuló és a vadiúj vásárlásokra is, ami azt is jelenti, hogy egy 6 hónapos SuperTipster-előfizetés ára jelenleg csak 89.99€, ami havi 14.99€-t jelent. Ez alacsonyabb ár, mint egy normál, egyhónapos előfizetés!

És hogy milyen formában van az utóbbi hónapokban a SuperTipster? A számok beszédesek...

Az utolsó 6 hónapban a SuperTipsternek 491 lezárt tippje van, amelyből +285.7 egység profit könyvelhettek el a követői. Ez 9.18%-os ROI-nak felel meg.

Konkrét példával szemléltetve, aki 6 hónappal ezelőtt előfizetett a SuperTipsterre és a tippeket egységenként 3000 forinttal megjátszotta, az az előfizetési díj levonását követően is +803.100 forint pluszban állhat. Egy 3 hónappal ezelőtt előfizető felhasználónak például éppen a napokban járt le az előfizetése és ő az ezen időszak miatt elért +153.14 egység profit miatt nem is jogosult a profitgaranciára. Ekkora profitnál persze ez igen kellemes probléma.

Miért most fizessek elő, ha alig van tipp?

Egyrészt a PRO előfizetéssel nem csak a SuperTipster tippjeihez férhetsz hozzá, de a Logibet bármelyik tipsterét is követheted, márpedig ha abból indulunk ki, hogy olyan aktív tippmesterek vannak, mint a fehérorosz Abetting To Bet, akkor ez önmagában is megéri a díjat. Ha még nem hallottál a röpigururól, ezt a cikket mindenképpen csekkold:

Másrészt pedig a tippvásárlás, ahogyan a sportfogadás is, egy igazi maraton, nem 1-2 hét alatt derül ki, hogy kit, mit érdemes követni. Elképzelhető ugyan, hogy a következő napokban kevesebb tippet kapsz, de mivel határozott ideig féláron fizethetsz elő a Logibet bármelyik csomagjára és jó eséllyel azért 1-2 hónapon belül visszaáll a sportélet egy része, ez egy hosszútávon megtérülő, +EV-s befektetésnek ígérkezik.

Így tehát féláron most kiemelten megéri előfizetni a Logibeten, ekkora árkedvezményt egy ilyen remek tippmesterért biztosan nem kapsz máshol!

 

>>> Meggyőztek a hiteles számok és a korrekt statisztika, előfizetek a Logibetre! <<<