NB I

Még egyszer ennyire gyenge tuti nem lesz a Fradi - tipp a forduló rangadójára

  • varin

Nem a legjobbkor jön a budapesti kirándulás a Lokinak, még a szoros eredmény is meglepetés lenne.

Fűtheti a visszavágási vágy a debreceni játékosokat, hiszen ősszel saját közönségük előtt kaptak egy megalázó hatost a Nagyerdei Stadionban. Noha a zöld-fehérek egy csúnya zakóból érkeznek, ha lehetséges, ez még inkább az ő sikerüket valószínűsíti, így nem érdemes nagyon a meglepetésben gondolkozni a 23. forduló rangadóján.

{"headTitle":"Ferencváros-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A hazai pályán 10-ből 7 meccsét behúzó Fradinak egyértelmű lehet a célja: minél hamarabb pontot tenni a bajnokság végére. Mivel Rebrovék a Magyar Kupában már nem érdekeltek, elsődleges feladat lehet a nyári selejtezőkre felkészülni, esetleg a hátralévő mérkőzéseken új játékosokat kipróbálni. Persze matematikailag még behozható a MOL Fehérvár 9 pontos lemaradása (a vesztett pontokat tekintve), de sem Carilloék nem tűnnek olyan acélosnak, sem Rebrovék olyan sebezhetőnek, hogy megtörténjen. Így reálisan nézve csak idő kérdése, hogy mikor akasztják az aranyat Heisterék nyakába.

A Ferencváros tehát egy mezőkövesdi hármasból érkezik, amely Szerhij Rebrov szerint is egy jókor jött pofon. Az ukrán tréner fontosnak tartotta lenyilatkozni, hogy még bármi megtörténhet, nem szabad könnyelműsködniük az előny birtokában, és bizony ha valakitől, akkor Rebrovtól ez a mentalitás nagyon távol is áll.

[3080241] 2020-02-29 19:30:00 Ferencváros - DVSCx;10

A Loki teljesen ideális csapatnak tűnik, hiszen retteghetnek a Ferencvárostól a novemberi alázást követően, ráadásul hiába kezdett jól a csapat Vitelki Zoltánnal a kispadon, az utolsó két meccsen már hetet számoltak rájuk, a játék pedig fokozatosan romlott. A zöld-fehérek német légiósa, Marcel Heister persze lefutotta az ilyenkor szokásos tiszteletköröket.

"Biztos vagyok benne, hogy a mostani közel sem lesz olyan könnyű mérkőzés. Ahogy nekünk, úgy a debrecenieknek is minden pontra szükségük van, aligha adják könnyen a bőrüket. Ki tudja, milyen taktikát választanak a Groupama Arénában. Előfordulhat, hogy látták a Mezőkövesden történteket, és megpróbálnak idegenben is letámadni bennünket, gondolván, ami sikerült a kövesdieknek, sikerülhet nekik is. Ezzel egy gond van, még egyszer biztosan nem játszunk olyan rosszul, a Ferencváros ezt egyszerűen nem engedheti meg magának" - olvasható az NSO-n.

Való igaz, hogy a Debrecen sem érezheti még magát biztonságban, hiszen a 8. hely és a hat pont fór önmagában nem megnyugtató, jóllehet, arra azért kevés az esély, hogy a Zalaegerszeg elhozza a három pontot Mezőkövesdről.

Jelenleg óriási a különbség a felek között, ami akkor is elmondható, ha tudjuk, a Fradinak nem igazán ment az elmúlt években a Loki ellen. A borsodi kiütés viszont felébreszthette a Ferencvárost, ha pedig egy vért ivó, motivált, harcos gárda találkozik a mostani DVSC-vel, akkor abból egy megsemmisítő vereség is lehet. Ha 6-1-et nem is várunk, de a sima hazai győzelem meglehet Tokmacéknak.

{"headTitle":"Ferencváros-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -1 (európai hendikep)","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3080241] 2020-02-29 19:30:00 Ferencváros - DVSCx;