Sportfogadás

Akár kezdő, akár haladó sportfogadó vagy, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!

A Hatharom oldala tele van oktatóanyagokkal, amelyek bárki számára ingyenesen elérhetőek.

Nem tudjuk pontosan, hogy eddig hányan tekertetek le az oldal aljáig, de ha megtettétek, akkor nem ismeretlen számotokra a hatharom.com küldetése, amely így szól:

Bemutatjuk és széles körben megismertetjük a hobbi és profi sportfogadás világát. A sportfogadók igényeit kiemelkedő színvonalon kiszolgáljuk, otthont teremtünk számukra.

Ennek a világnak a megismertetése pedig egy olyan cél, amelyet fontos kötelességünknek tartunk, ennek érdekében pedig az évek során rengeteg tudásanyagot és fontos tudnivalót tettünk számotokra ingyenesen elérhetővé. Ezekből szemezgettünk most kicsit.

Folyamatosan bővülő Sportfogadás Suli-cikkjeink között oktatóanyagokat találsz, segítünk eligazodni benne a sportfogadás nehézségei között. Közel egy évtizede futó sorozatunkban megismerheted például a különböző stratégiákat, legyen szó a döntetlenes taktikáról vagy az élő tippekről, de olyan fontos kérdésekre is választ kaphatsz, hogy mi az az ázsiai hendikep, mi az a bankroll, miért limitálják a bukmékerek a játékosokat, illetve mi is az az xGoals.
 

Sportfogadás Sulik-cikkeinket bármikor visszaolvashatod az itteni linkről indulva.


Az út, hogy valaki a kezdő fogadótól a profi szintig eljusson, végtelenül hosszú és állandó tanulást, fejlődést igényel. Ehhez nyújt kiváló alapot nemrég megújított kiadványunk, melynek címe: A nyerő sportfogadók 17 titka. Ebben a letölthető dokumentumban tanácsokkal látjuk el olvasóinkat arról, hogyan is érdemes nekikezdeni a fogadásnak, milyen célokat kell meghatározni és milyen fontos hibákat, káros szenvedélyeket kell elhagyni, amely végül segít, hogy abba a 2%-ba tartozz, akik valóban hosszútávon tudnak nyerni sportfogadással. A kiadványt már rengeteg másik oldal is lemásolta, amely bűncselekménynek minősül, de az eredetit, ingyenesen csak nálunk olvashatod.

Szintén a profi sportfogadás alapjait ismerheted meg 10 részes, ismételten csak ingyenes e-mail tanfolyamunkon, amelyre ha feliratkozol, minden nap küldünk neked egy értékes leckét, amely segíthet nyerő fogadóvá válni.

Kattints és szerezd meg ingyen a tananyagokat!

Végezetül pedig ha a többi amatőr vagy profi sportfogadóval osztanád meg gondolataidat, kérnél tanácsot, csatlakozz Discord-szerverünkhöz, ahol tematikus szobákban beszélgethetsz akár fogadótársaiddal, akár a Hatharom és a Logibet tippmestereivel.