Sportfogadás

Aki nem az előfizetők érdekeit nézi, annak nincs helye a Logibeten! - kitiltottunk egy tipstert

Aprod1 korábban senior is volt, most viszont már nem lehet tagja a Logibet tippmesteri gárdájának.

A Logibet megszületésének első pillanatától kezdve elkötelezettek voltak a tervezői amellett, hogy csak olyan tippmestereket alkalmazzon az oldal, akiknek elsődleges szempontjuk az, hogy az előfizetők nyerjenek tippjeikkel. Aki nem ebben a szellemben publikálja gondolatait, annak nincs helye a profi tippadók között. Ennek pedig a történelem során először egy korábbi senior tipster látta kárát.

Arról már korábban részletesen is írtunk, hogy melyek a rossz tippmester elsődleges jelei, itt többek között megemlítettük a havi tippszám megváltozását, a szélsőséges tippelési stratégiát, illetve az átlagtét megváltozását. Ennek a hármasnak a tökéletes másolatát mutatta be a Logibeten korábban top10-es aprod1.

A tipster ugyanis nem csak a havi átlagos 8-10 tippes tippszámát emelte fel két hónap alatt 40-re (ami még önmagában nem extrém talán), de a 4 körül mozgó átlagtétje felkúszott 9 fölé és az átlagos odds is 1.50 helyet novemberben már 3.44 volt. Ezek olyan változások, amelyeket az előfizetők "szívhatnak meg" adott esetben, hiszen az előfizetőknek nem feladata megfejteni, hogy mit miért csinál egy tippmester, sokan például csak vakon teszik az ajánlatokat.

Mindemellett aprod1 egy másik, magas szinten lévő tippmester tippjeit is előszeretettel másolgatta magához, ami szintén a szabályok ellen való.

Aprod1 ugyan novemberben +155 egységben áll, így joggal kérdezhetnék a felhasználók, hogy miért tiltunk ki egy all time 8.50%-os ROI-val álló tippmestert, de ennek a magyarázata egyszerű.

Mint azt említettük, aki bármilyen módon ki akarja játszani a Logibet rendszerét, hajszolja a veszteséget vagy gyors profitszerzés céljából extrém módon változtat tippelési szokásain, az nem az előfizetők érdekeit nézi!

Így tehát aprod1 a mai naptól kezdve nem tippelhet a Logibeten és több tipster is figyelmeztetésben részesült a hasonló cselekedetek miatt.