Sportfogadás

Ezért imádja Griezmann az élő fogadást - most lesznek bajban a bukik!

A Logibet legnépszerűbb tippmestere elmondta, mi várható tőle az új, élő tippadó platformon.

Hamarosan kezdünk!

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan elindul a Discordon a Logibet és a Hathárom közös projektje, az élő tippadás. Partneroldalunk legjobb tippmesterei, így például Griezmann bombázza majd a felhasználókat minden nap élő ötletekkel. Most utánajártunk, miért is szereti annyira "Grizi" a live tippeket.

Profi tippmesterként mi a véleményed, miben más az élő tippadás, mint a pre?

Griezmann: Alapesetben kezdők nélkül ritkán fogadok, és szerintem körülbelül a tippjeim max 20%-a pre, a többi élő. Nekem könnyebb így tippelni, és az is fontos szempont, hogy élőben többet lehet tenni egy meccsre.

Így teljesít Griezmann a Logibeten
Tippszám Profit ROI Átlagos odds
662 +256.5 11.01% 1.70

A válaszaid alapján úgy látom, teljesen más a mérkőzések előtti és közbeni tippelés. Mintha magasabb várható értéke lenne utóbbinak. Te is így gondolod?

Griezmann: Az early oddsokban mindig több a value mint a closing oddsokban (ami az élő alapja), szóval ezzel így nem teljesen értek egyet. Mindazonáltal élőben több hibát vétenek a bukmékerek, amiket könnyedén ki lehet használni.

A Logibeten a stratégiád a kevés tipp, biztos profit, ami kiemelkedő eredményeket hoz. Mit várhatnak tőled majd az érdeklődők az élő csoportban?

Griezmann: Sokkal több tippet, és remélem hasonló eredményeket! A célom változatlanul a 10+% ROI lesz, amit sokkal több tippnél nehezebb lesz elérni, de szerintem nem lehetetlen.

Milyen ligákat preferálsz majd, hasonlóan szerteágazó lesz a repertoárod az élő piacokon is, mint a Logibeten?

Griezmann: Főleg a magyar ligákra fogok összpontosítani, várhatóak tippek az NB I-ből, NB II-ből, de még akár az U19-es bajnokságból és női meccsekről is. Emellett ismerek pár nagyon jó tippmestert, akik élőben tippelnek, tőlük is próbálok majd pár ötletet vinni az élő csatornára.


Az élő tippadás első fázisa várhatóan szeptemberben indul el, amikor is a felhasználók ingyenesen megtekinthetik az élő tippeket.