Sportfogadás

Csodálatos lett a július a Logibeten - MoneyMaker és varin is rekordot döntött

A 19.99€-s előfizetés brutálisan megtérült a júliusi hónapban is. Íme a számok, amikre csak büszkék lehetünk.

Kedden délben lefutottak a szokásos frissítések partneroldalunkon, a Logibeten, az elmúlt hét teljesítménye pedig régen látott statisztikákat villantott fel. Varin például visszavette a vezetést, de a hét igazi nyertese MoneyMaker, aki élete legjobb hónapjával került fel a masterek közé, teljesen megérdemelten!

Csatlakozz a nyerők táborához!

MoneyMaker karrierje során nem töltött még túl sok időt a masterek között, 2018 tavaszán volt néhány hónapot ezen a szinten, ám akkor kevés sikerrel. Most egy olyan júliussal tért vissza, amelyet minden tippmester megirigyelne.

A rutinos tipster 48 tippből júliusban +87.59 egységet nyert, ami több, mint 40%-os ROI-nak felel meg.

Ha azt nézzük, hogy a tippmester karrierje során eddig a legjobb hónapjában 38 egységet nyert, akkor ez különösen kiugró teljesítmény, főleg úgy, hogy havi 30-40 tippel operál csupán.

A szenzációs számok persze nem a véletlen művei, júliusban minden volt, amit MoneyMaker imád: darts, kerékpár, tenisz és úszó-vb is. Különösen utóbbin sikerült gigantikusat dobbantani, hiszen öt tippjéből négy nyert, ezek közül pedig volt 8.50-es, 5.50-es és 3.75-ös odds is. MoneyMaker negyedik helye tehát nagyon megérdemelt, reméljük, sokáig tart a jó formája.

Varin remek szériája viszont már három hónapja tart. A 3100-as Logibet-indexig felkúszó tipster május óta több, mint 420 (!!!!) egységet nyert, ami még a magas tippszám mellett is körülbelül 12%-os ROI-nak felel meg, ami nem semmi adat. Ráadásul soha nem volt varinnak még ennyire eredményes hónapja 200+ tipp esetén.

Legnagyobb örömünkre a konkurenciától átigazoló Karlsson is visszanyerte régi formáját, a gyengébb április és május után a június és július ismét kimagasló számokat hozott, bizonyítva, hogy Karlsson nem véletlen került az élmezőnybe. Griezmann számára ezúttal "csak" egy 11 tippes, 8% ROI-s hónap jött össze - shame, shame...

Griezmann esetében viszont a nemsokára induló élő tippadás lehetősége robbanhat óriásit, hiszen a Logibet mastere főként live-ban teszi meg tippjeit, így tőle ott hatalmas dolgokat várhatunk majd.

Érdemes tehát csatlakozni a Logibet rendszeréhez, hiszen a tipsterek olyan júliust produkáltak, amelyet még sokáig emlegetni fogunk. Az előfizetés díja pedig továbbra is csak potom 19.99€, amelyért olyan tipsterekre iratkozhatsz fel, akik máshol egyesével ennek a többszörösei!