Bajnokok Ligája

Ennyit fizethet a Fradi győzelme a Valletta ellen! - szinte biztosan csoportkörért játszhat a bajnok

A magyar gárda sima favorit lesz a máltai bajnok ellen. Íme az első oddsok.

Nagyon szép kettős győzelmet aratott a Ferencváros csapata a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében a Ludogorec Razgrad ellen, a zöld-fehérek továbbjutása alig 110 perc alatt teljesen eldőlt. A következő körben a győzelem nélkül továbbjutó máltai Valletta lesz Dibuszék ellenfele.

{"headTitle":"Ferencváros-Valletta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-24 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Valletta","odds":"8.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A találkozóra jövő héten szerdán kerül sor, az első szorzók alapján pedig a budapesti mérkőzés egyértelmű esélyese a magyar bajnok, hiszen 1.20-1.30 körüli oddsot fizetnek a hazaira. Hasonló a szám a továbbjutást illetően, ahol is a máltai gárdára 5 feletti számokat találhatunk.

Ez persze nem csoda, a Valletta ugyanis győzelem nélkül jutott túl a a luxemburgi Dudelange gárdáján, ami egyébként még így is szép eredménynek mondható, hiszen a párharc előtt bőven 2 felett volt a Valletta szorzója. A máltaiak vert helyzetből tértek vissza a Dudelange elleni első 90 percben, az eredményjelző a 64. minutumban még 2-0-t mutatott, ám a két egyenlítő gólt követően Máltán 1-1-re végeztek, így Muscaték örülhettek.

Fotó: Fociclub

A Valletta FC egyébként nem tűnik nívós ellenfélnek, tavaly a BL-ben a Kukesi, az EL-ben pedig a Zrinjski Mostar jelentette számukra a végállomást, míg 1963 óta csupán hét párharcot tudtak megnyerni, egy walesi, egy izlandi, egy andorrai, három San Marino-i és egy feröeri csapatot kiütve.

Legismertebb játékosuk az a Rowen Muscat, akit a luxemburgiak elleni első meccsen kiállítottak és 2014-ben fél évig még a Dunaújváros játékosa is volt.

Az biztosnak tűnik, hogy a párharc toronymagas favoritja a Fradi, hiszen a 25-szörös máltai bajnokon az olyan, viszonylag erősebb csapatok, mint az Utrecht, Red Star Belgrád, Qarabag vagy Partizan Belgrád kivétel nélkül problémamentesen jutottak túl, ám a máltai csapatokat lebecsülni hiba lenne. Mindenesetre ha a Fradi sikerrel veszi az akadályt, minimum az Európa Ligában a csoportkörbe jutásért léphetnek majd pályára.

[3064761] 2019-07-24 20:00:00 Ferencváros - Vallettax;