Sportfogadás

Így kezdett a SuperTipster - íme az őszinte számok

Minden kezdet nehéz, nem volt ez másként a Logibet újítása esetén sem.

A Logibet és a Hathárom is mindig elkötelezett volt amellett, hogy őszinte kommunikációval tisztelje meg előfizetőit, illetve olvasóit (ellentétben az internetes átverős oldalak tömkelegével), így ezúttal sem mismásolunk, kizárólag a fekete-fehér számokat és tapasztalatokat osztjuk meg olvasóinkkal. Íme, így teljesített első napjaiban a SuperTipster.

Csatlakozz a Logibethez és nézd meg, mit is tud a SuperTipster

Több, mint két hete már, hogy debütált a Logibeten a SuperTipster, partneroldalunk fantasztikus újítása. Az új rendszer kigyűjti a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit, majd azokhoz szükség esetén új tétet rendel és így küldi el a feliratkozóknak.

Sajnos az első napok nem sikerültek jól, hiszen a körülbelül fél hónap után -26 egységben áll a SuperTipster, amely bár elsőre nem hangzik túl jól, aggódásra azért nincs különösebb ok.

Egyrészt két hét és két tucat tipp után bármilyen statisztika irreleváns, a közel 3000 tippes tipptörténet viszont garancia arra, hogy a rossz széria nem tart sokáig - ráadásul ne feledjük, a tippek ilyen tippmesterektől érkeznek! Másrészt a -26 egység az gyakorlatilag négy nyertes tippet jelent zsinórban, ami nem mondható extrém dolognak. Harmadrészt az elmúlt hetekben több igen peches fogadás is volt, ráadásul előfordult, hogy egy mérkőzésre több tipp érkezett - ennek megszorítását a Logibet fontolóra fogja venni... Negyedrészt természetesen az előfizetők a következő időszakot ingyenesen kapják meg, amennyiben a SuperTipster nem tud profitot generálni. Ez nyilvánvalóan nem kompenzálja azokat, akik pénzt buktak a tippekkel, ám a fenti pontok azért rávilágítanak arra, hogy jó eséllyel hosszútávon profitálni fogunk a SuperTipsterből.

Mi tehát a gyengébb start ellenére mindenkit arra biztatunk, próbálja ki a SuperTipstert, hiszen a tippmester úgy lett megalkotva, hogy hosszútávon is izmos profitot generáljon. Illetve a rossz start ellenére is a teljes statisztikája decemberben nagyon durva volt (+122 egység, 117 tippből), valamint a 2018-as adatai is lebilincselőek (+1100 egység, 835 tippből).

Csatlakozz a Logibet rendszeréhez és szavazz bizalmat a forradalmi újításnak, mindössze havi 39.99€-ért, amelyért egészen addig kapod a tippeket, amíg az utolsó 30 napod nem lesz plusszos!