Sportfogadás

Több tippmester is élete legjobb évén van túl - ilyen volt 2018 a profiknak

Megkérdeztük a Logibet legjobbjait, hogyan értékelik az idei esztendőt.

 

Varin

Ritkán mondom azt, hogy elégedett vagyok a teljesítménnyel, de ezúttal inkorrekt lennék, ha azt mondanám, több volt 2018-ban akár tippmesteri, akár fogadói szempontból. 

Ha csak a Logibeten összekalapozott több, mint 1000 egységet nézem, már mosolyra görbül a szám, ami viszont majdnem ugyanilyen fontos, hogy bőven sikerült profitot realizálnom privátban is.

2018 életem legjobb éve volt mind fogadói, mind tippmesteri szempontból.

Sikerült hatalmasakat kaszálnom, ráadásul nagyon sok sportágban. Ezek közül egyértelműen kiemelkedik a februári téli olimpián aratott hatalmas siker, amikor is 5000 méteren a váltó aranyérmet nyert. Ez a Logibeten 75 egységet jelentett is bizony egy jó kis nyaralás ára a fogadóirodáknál is összejött :) 

Óriási sikernek gondolom, hogy sikerült olyan megbízható forrásokra lelnem, mint például az ITF-es vagy a lengyel hokis forrásom, akik masszívan szállították a profitot ősszel, emellett pedig még az is belefért, hogy a brazil forrás kicsit kiengedett az év végére.

Varin 2018-ban 4176 tippből +1079 egységet nyert.

Összességében tehát szenzációsnak értékelem 2018-at, ha 2019 csak megközelíteni tudja majd, nekem az is bajnoki címmel ér majd fel.

Napi2tutitipp

A 2018-as év mind személyes, mind sportfogadói szempontból nagyon mozgalmas volt számomra. Elég ha azzal kezdem, hogy január 1-jén még ha jól emlékszem Junior tipster voltam a Logibeten és éltem a nős, gyermektelen életem.

December végére immár Master vagyok, és egy gyermek büszke édesapja.  Az év elején a várandósság miatt, míg az év közepén a pici érkezése okán volt kevesebb időm tippeket adni, ami sajnálatosan a teljesítményemen is meglátszott. Nagyon hullámzott a grafikonom, január pl. -47 egység, majd március +48.

Nyáron kevesebb tipp érkezett tőlem, ami részben a családi élet felbolydulása, részben az általam legjobban preferált sport (NFL) szünete magyaráz.

Napi2tutitipp negyedik negyedéve legendásra sikeredett

Szeptembertől újraindult az amerikai őrület, de sajnos nagyon rosszul indítottam (-87 egység), ugyanakkor éreztem, hogy ennél sokkal többre vagyok képes. Még többet bújtam az amerikai szakoldalakat, még több podcastet hallgattam és még több elemzést néztem az NFL Networkön. Ennek a gyümölcsét októbertől kezdve, egészen az év végéig láthatjátok (Okt.: +157; Nov.: +22; Dec.: pillanatnyi állapot szerint: +85). Sajnos az NFL alapszakasza a héten véget fog érni, de a playoffra természetesen még nagyon készülök nektek!

Bízom abban hogy a 2019-ben is hasonlóban sikeres évet tudok zárni, és arra készüljetek, hogy az NFL mellett egyre több kosárlabda és foci tippet olvashattok tőlem.

Griezmann

Ez az év volt a logibetes és privát tippjeim szempontjából is életem legjobbja. Sajnos 2017-et elég gyengén zártam, de idén januártól nagyon komolyan vettem a tippelést, aminek meg is lett az eredménye. Minden hónapban a minimum 10%-os ROI volt a célom, ami két hónapot kivéve sikerült is. Összességében elégedett vagyok, és nagyon örülök a 100+ követőnek. A következő szezonban viszont még ennél is jobb szeretnék lenni, a célom a Master szint és a dobogó a Tippmesterek listáján. BÚÉK!

Griezmann 2018-as számairól és teljesítményéről külön cikket is olvashattok hamarosan