Sportfogadás

A 'háromhármas' fogadó ismét lecsapott - ezúttal 900 forintból csinált 45.600-at

Olvasónk ritka, pontos végeredményre feladott nyertes szelvényeivel hívta fel magára a figyelmet. Íme az újabb termés.

Az utóbbi hetekben enyhén visszaesett a TipPics-feltöltések száma, így ezúton is arra biztatunk benneteket, hogy ne rejtsétek véka alá parádés -vagy akár balul elsült-  tippsoraitokat, hiszen ahogy azt időről-időre tapasztalhatjátok, mi szívesen beszámolunk azokról.

Ezúttal 'Borbély Krisztián' nevű userünk mért újabb csapást hazánk bukijára, mégpedig a tőle már megszokott módon. A sportfogadó előszeretettel bombázza a váratlan, ám cserében csodás szorzókkal kecsegtető pontos végeredményeket, kedvence pedig a 3:3, amelyet már több ízben sikeresen csípett meg.

Fordulatos meccsen remiztek Szalaiék. fotó: Youtube

A két kiszemelt mérkőzés ezúttal a Serie A-ból és a Bajnokok Ligájából érkezett. A vasárnap ebédidőre időzített alsóházi olasz bajnokin a bukik a vendégsikert favorizálták, de végül a 79. percben beállt a 3:3-as végeredmény, amelyet a Tippmixnél 60-as szorzón mértek! Sikeresen fogta meg továbbá a fordulatokkal teli Hoffenheim-Lyont is, amelyen Szalai is 60 percet a pályán töltött és a zöldüléshez kellő gól egészen későn, a 92. percben érkezett.

Olvasónk a két szelvényt összesen 900 forintért küldte játékba és végül összesen 45.600 forint ütötte a markát.

A nyereményekhez ezúton is gratulálunk!

forrás: TipPics

 

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.