Sportfogadás

Legendás két hetet produkált a Logibet seniorja

Onlyvape olyan formában van, amelyet minden profi sportfogadó nagyon megirigyelne.

A Logibet tehetségének, onlyvape-nek már többször állítottunk szobrot szóban, hiszen májusi csatlakozása óta nem akármilyen formát fut partneroldalunkon. Noha augusztusban akadtak problémái bőségesen a tippmesternek, akkora comebacket produkált, amelyet igen ritkán lehet látni!

Onlyvape all time statisztikája

Az év nyolcadik hónapja ugyanis pocsékul indult onlyvape számára, 131 tippel 105 egységet bukott, amellyel persze még mindig ott kopogtatott a top10 ajtaján. Különösebben nem kellett aggódni érte, hiszen még ekkor is 7.42%-os ROI-val állt, ami kimagaslóan jó eredmény. Ami azonban ezt követően történt a Logibet feltörekvő tehetségével, az kolosszális.

Augusztus 23-ától kezdve ugyanis nemhogy visszanyerte az elveszített egységeket, de még pluszt is tudott realizálni, így 14 nap alatt +134.72 egységet nyert, ami hihetetlen, 36.71%-os ROI-nak felel meg.

És hogy mi egy rutinos, jó tippmester ismérve?

Onlyvape a downswing közepette is higgadt maradt nem változtatott sem az átlagtéten, sem pedig a fogadási események típusán vagy az átlagszorzón. Az, hogy ilyen jól lekezelte a vesztő szériát, mutatja, igazi profival van dolgunk.

Tovább tart tehát a tippmester tündöklése, veszteséges hónapot még mindig nem láthattunk tőle, 602 tipp után pedig már 400 egység plusznál jár, amelyhez 10.05%-os ROI társul. Ha szeretnéd kivenni a részed a kaszálásból, ide kattintva iratkozhatsz fel a Logibetre!

Mindezek fényében nem csoda, hogy onylvape már a ranglista 8. helyén van és hétről hétre egyre feljebb merészkedik.

Ne felejtsétek el, a havi 19 euróért nem csak onlyvape, hanem az összes tippmester összes tippjéhez hozzáférhettek, így nem kell egyesével előfizetni minden tipsterre, hiszen egy áráért az összes profi legjobb ötleteit megkaphatod.

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!