Sportfogadás

Győzelemmel kezdhet az orosz címvédő

A magyar sportfogadók döntő többsége szerint a Lokomotív Moszkva idegenben is legyőzheti az Ufa együttesét.

A magyar játékosok döntő többsége a Lokomotív Moszkvára fogad hétfőn. - Fotó: Twitter

A hétvégén megkezdődött az orosz labdarúgó-bajnokság 2018-2019-es szezonja, az első forduló utolsó előtti mérkőzésére pedig magyar idő szerint hétfőn 17 órakor kerül sor, amikor is a címvédő Lokomotív Moszkva az Ufa együtteséhez látogat.

Mindkét fél lejátszott már egy-egy tétmérkőzést az idényben, hiszen a hazaiak csütörtökön, az Európa Ligában gól nélküli remire voltak jók otthoni környezetükben a szlovén Domzale ellen, míg a fővárosiak pénteken, a Szuperkupa fináléjában játszottak szintén 0-0-s remit Nyizsnyij-Novgorodban a CSZKA Moszkva ellen, ám a hosszabbítást követően végül a másik moszkvai csapat örülhetett.

1x2    
Ufa Döntetlen Lokomotív Moszkva
3.50 2.75

2.20

Idény eleji tehát a forma mindkét félnél, így nem meglepő, hogy a bukmékerek sem igazán tudják hova rakni a mérkőzést, hiszen ugyan a vendégcsapatot tartják esélyesebbnek, de az állami iroda a moszkvai alakulatra is 2.20-szoros oddsot ajánl, az Ufára 3.50-szerest, míg a remi 2.75-szörös szorzón fogadható.

A honi sportfogadók szerint egyértelműen a vendégeknek áll a meccs, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 67 százaléka a Lokomotívra, 23 százalék a döntetlenre, míg 10 százalék a hazaiakra tett fel pénzt. Mindez némileg meglepő, hiszen a tavalyi szezonban az Ufa hazai pályán 1-0-ra nyerni tudott a címvédő ellen, míg Moszkvában gól nélküli remit játszottak a felek.

Szerinted mi lesz a meccs végeredménye?

[2801974] 2018-07-30 17:00:00 FC Ufa - Lokomotiv Moscowx;