Foci-vb 2018

Francia-angol döntő lenne a papírforma

A fogadóirodáknál Franciaország és Anglia a favorit a döntőre. Vajon igazuk lesz az oddsmestereknek?

Pénteken és szombaton kialakultak az elődöntős párosítások az oroszországi világbajnokságon. A felső ágon Franciaország és Belgium csap össze, míg az alsó ágon Horvátország és Anglia méri össze a tudását. 

A francia-belga csatáról már korábban írtunk, most pedig górcső alá vesszük, hogy mit várnak a fogadóirodák a horvát-angol derbin. 

A két gárda közül déli szomszédaink szenvedtek meg jobban a továbbjutásért, ugyanis Luka Modricék Dánia után a házigazda Oroszország ellen is büntetőpárbajra kényszerültek, míg az angolok különösebb gond nélkül, 2-0-ra verték a svédeket.

Sok extra percet töltöttek már a pályán a horvátok, így nem annyira meglepő, hogy az oddsmesterek Angliát hozták ki favoritnak. Gareth Southgate fiaira háromesélyben 2.25-ös oddsot adnak az állami irodában, míg a továbbjutásuk 1.57-szeres pénzt fizet. 

1x2    
Horvátország Döntetlen Anglia
3.30 3.05 2.25

Ami a gólok számát illeti, a bukmékerek egyértelműen kevés találatra számítanak. A 2.5-ös határ esetében az underre 1.45-ös oddsot adnak, míg a legalább három találat 2.35-szörös pénzzel kecsegtet. Ennek fényében a mindkét csapat szerez gólt opció is kétszeres kasszát jelent, arra pedig, hogy csak az egyik fél talál be, 1.60-as oddson fogadhatunk. 

Miután a másik párharcban a franciák győzelmére fizetik a kevesebbet, így a bukmékerek Franicaország-Anglia döntőt várnak.

Szerinted kik jutnak be a fináléba?

 

 

 

 

[2059648] 2018-07-11 20:00:00 Horvátország - Angliax;