TipPics

Olvasónk 68-as szorzót fogott a franciák szenvedésével

Olvasónknak bejött a vb 13.napja, tippjeivel 100 ezer forint nyereményt vághatott zsebre.

Kedden este újabb két csoportban fejeződtek be a küzdelmek az oroszországi világbajnokságon, a C jelű négyesből Franciaország és Dánia, a D kvartettből pedig Horvátország és Argentína jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

A délutáni etapban a francia-dán ütközet kapcsán elég egyértelmű volt a képlet, ugyanis egy békés döntetlennel a két válogatott kéz a kézben léphetett tovább a nyolcaddöntőbe. Ahogy azt mi is vártuk, a csapatok nem is szakították szét az istrángot és egy bűngyenge mérkőzésen 0-0-s döntetlent hoztak össze.

'Eddy8260' nevű olvasónk ki is használta ezt a lehetőséget, hiszen két szelvényén is gól nélküli félidőt tippelt, 2.25-ös szorzóért.

De ez csak egy volt az öt jó tippje közül, ugyanis egy ötös és egy négyes kombinációja is révbe ért, így 2500 forint befektetéssel több, mint 100 ezer forint nyereményt könyvelhetett el.

A szelókon a nigériai-argentin meccs BTS-tipp, Peru győzelme Ausztrália ellen és az izlandi-horvát félidő pontos eredmény is szerepelt, sőt, az oldalunk által ajánlott lapos fogadás is felkerült.

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.