Foci-vb 2018

Az ikszet kizárhatjuk Lengyelország és Kolumbia összecsapásán?

A honi fogadók szerint igen, ugyanis a Tippmixpro statisztikái alapján 10-ből 8-an valamelyik fél győzelmére teszik pénzüket.

Vasárnap este 20 órakor a kazanyi Arénában egymásnak feszül Lengyelország és Kolumbia csapata, a vesztes félnek pedig vélhetően véget ér a világbajnokság. Mindkét csapat továbbjutási reményekkel vágott neki a tornának, így komoly csalódás lenne számukra, ha már ilyen korán búcsúzni kényszerülnének.

1x2    
Lengyelország Döntetlen Kolumbia
3.20 3.20 2.28

Korábban már górcső alá vettük a találkozót, illetve megvizsgáltuk azt is, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan tippelitek a meccset, most pedig azt szemlézzük, hogy a Tippmixpro statisztikái alapján a honi fogadók mit várnak. 

A háromesélyes piacon Kolumbia a favorit és a hazai játékosok többsége is úgy véli, hogy Falcaóék szerezhetik meg az értékes három pontot, ugyanis a feltett tét 45%-a a "vendégre" érkezett. A lengyelekre 33%, míg a döntetlenre 22% tippelt. A legtöbben tehát úgy gondolkoznak, hogy valamelyik fél nyerni fog és nem pontosztozkodással zárul a meccs.

Az állami irodában a Lengyelország vagy Kolumbia nyer opció 1.30-ért fogadható. 

[2059627] 2018-06-24 20:00:00 Lengyelország - Kolumbiax;