Heti műsor

A héten eldőlhet az NB I!

Noha BL- és EL-elődöntő visszavágókat is rendeznek, a héten minden tekintet a Videoton-Fradira aranycsatára szegeződik.

Az aranycsatát Felcsúton rendezik. - Fotó: vidi.hu

A hét eseményei

A 29. vélhetően legfontosabb fordulót rendezik az NB I 2017-2018-as szezonjában a hétvégén, ugyanis szombaton terítékre kerül a Videoton-Ferencváros derbi!

A mérkőzésnek óriási tétje van, hiszen amely csapat nyerni tud, az igen komoly lépést tesz a bajnoki cím felé, míg döntetlen esetén pazar hajrá vár ránk!

Az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2539083] 2018-05-05 19:30:00 Videoton FC - Ferencvárosx;

Kedden és szerdán jönnek a Bajnokok Ligája elődöntőinek második felvonásai! Az oddsmesterek szerint a Real Madrid-Bayern München (H: 2.00 D: 3.60 V: 3.30) meccs a hazaiaknak áll, míg a Roma-Liverpool (H: 2.45 D: 3.40 V: 2.63) háromesélyes.

Az Európa Ligában is a döntőbe jutásért viaskodnak a felek, csütörtökön a visszavágókat rendezik. A Marseille a Salzburgba (H: 2.05 D: 3.45 V: 3.30), míg az Arsenal az Atlético Madridhoz (H: 1.70 D: 3.55 V: 4.70) utazik.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2747587] 2018-05-01 20:45:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;

Angliában a 36. forduló zárómeccsén, hétfőn este a Tottenham a Watford (H: 1.15 D: 7.75 V: 12.00) gárdáját fogadja. A 37. fordulót hétvégén rendezik, amikor is a Brighton-Manchester United, a West Bromwich-Tottenham, a Manchester City-Huddersfield, az Arsenal-Burnley mérkőzésekre, és a játéknap csúcsrangadójára, a Chelsea-Liverpool találkozóra lesz érdemes odafigyelni.

A Bundesligában is az utolsó előtti játéknap következik, a mérkőzéseket már egy időben, szombaton délután rendezik. A Dortmund a Mainzot fogadja, a Bayern München Kölnbe utazik, Gulácsi Péterék a Wolfsburgot látják vendégül, míg Dárdai Páléknak Hannoverben, Szalai Ádáméknak pedig Stuttgartban lesz jelenésük.

Spanyolországban jön az El Clásico, vagyis a Barcelona és a Real Madrid feszül egymásnak, a felek ezúttal a Camp Noúban csatáznak. A perpillanat második helyen lévő Atlético Madrid pedig hazai pályán fogadja az Espanyol együttesét.

Olaszországban szombaton a Milan-Verona és a Juventus-Bologna (Nagy Ádám) meccsekre lesz érdemes figyelni, míg vasárnap az Udinese-Inter, a Lazio-Atalanta, a Napoli-Torino és a Cagliari-Roma ütközetek emelkednek az átlag fölé.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2580897] 2018-05-06 20:45:00 Barcelona - Real Madridx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, topligás, illetve az NB II-es találkozókra lesz érdemes fogadni, ahol többek közt Kisvárda-Soroksár rangadó kerül terítékre.

Férfi és női kézilabda kirakatcsapataink ezúttal bajnoki meccseket vívnak, a Győr és a Ferencváros egymás ellen vívja az aranycsatát, méghozzá az Audi Arénában. A darts Premier League-ben a 14. fordulót rendezik csütörtökön, mindezeken túl pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!