NB I

Ezt várjuk mi - tippek az Újpest-Fradira

Nem akármilyen meccsel folytatódik az NB I, az Újpest - Fradi derbit régen rendezték meg úgy, hogy mindkét csapat a dobogón áll. Lássuk szerkesztőink miként vélekednek a mérkőzésről!

Varin

Azzal nemigen számolhatnak az Üllői úton, hogy bukni fog a Videoton, hiszen a Puskás Akadémia vendégeként jó esélye van nyerni Lazovicséknak. Így viszont lehet nevezni a Fradi helyzetét győzelmi kényszernek, márpedig ez a Szusza Ferenc Stadionban nem jelent sok jót. Túlzás lenne azt állítani, hogy ellenállhatatlan csapat benyomását keltik a lila-fehérek, de tény, ami tény, október közepe óta két vereséget szenvedtek csupán.

Úgy vélem, az oddsok tökéletesen lettek belőve, valóban 50-50-nek tűnik az 1x és a 2-es közötti esély megoszlása, így a háromesélyes fogadásban nem látok nagy értéket. A góloknál szintén ez a helyzet, így voksom arra a kimenetelre esett, amely az utolsó hat meccsből ötször zöldült, vagyis hogy a Ferencváros - amelynek fontosabb a győzelem, mint a vereség elkerülése - szerzi az első gólt.

Tipp: Ferencváros lövi az első gólt  TippmixPro @1.60

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

Rég volt úgy Újpest-Fradi, hogy mindkét csapat dobogóról várhatta a derbit, így most a szokottnál is nagyobb érdeklődés övezheti a meccset. Szerintem fogadási szempontból nem elhanyagolható tényező, hogy szombatra a legtöbb előrejelzés esős időt mond, ez pedig az újpesti pályának nem biztos, hogy jót fog tenni.

Küzdelmes, harcos meccsek jellemezték az elmúlt években ezt a párharcot, ezúttal is inkább nagy taktikai csatára, mintsem szemet gyönyörködtető játékra számolok.

A Fradi a szünet előtt elég jó passzban volt, de az ilyen kéthetes pauzák soha nem jönnek jól, Vignajevicset pedig jobb edzőnek tartom Dollnál, így a háromesélyben nem merném most kivenni a Fradit.

Én is maradok a góloknál, szerintem nem lesz gólzápor, de nem is maradnak érintetlenek a kapuk.

Tipp: Gólszám 2-3  TippmixPro@1.70

Tomihmv

Mindkét csapat jó formában van, ugyanakkor a két balul sikerült válogatott mérkőzésen vagyunk túl, ami főleg a ferencvárosi játékosok teljesítményére nyomhatja rá bélyegét, így pedig az Újpest előtt esély nyílik, hogy 2014 után legyőzze hazai pályán a Fradit.

Azonban az eredménykényszer miatt nem várok túl jó mérkőzést, s ahogy a felek októberi meccse, úgy vélem, hogy a két ősi rivális derbije ezúttal sem a gólokról szól majd, avagy szerintem maximum két találatot láthat a Szusza Ferenc Stadionba kilátogató ezerfejű.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ TippmixPro@1.75


Ti mire fogadnátok az Újpest - Ferencváros meccsen?

 

[2539047] 2018-03-31 17:00:00 Újpest - Ferencvárosx;

Kattints a képre a játékért!

Borítókép: képessport.hu