NB I

Erre érdemes fogadni a Vidi-Balmazon

A bajnokaspiráns-kiesőjelölt párosításból próbálnánk meg hasznot húzni az NB I hétvégi fordulójában.

Magabiztos győzelmet várunk a fehérváriaktól. - Fotó: vidi.hu

A hétvége talán egyik legegyértelműbb mérkőzését rendezik Felcsúton, hiszen az NB I 23. fordulójában a bajnokaspiráns Videoton a kiesés ellen menekülő Balmazújvárost fogadja. Azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szezonban a felek eddig kétszer találkoztak, s mindkétszer 1-1-es döntetlent játszottak.

1x2    
Videoton Döntetlen Balmazújváros
1.25 5.50 10.00

Még egyszer viszont nem hibázhatnak Danko Lazovicsék az újonc ellen, ha bajnokok akarnak lenni, főleg úgy, hogy a nagy rivális Ferencváros eddig kétszer is legyőzte a hajdúságiakat, múlt héten például egy ötöst gurítottak Böde Dánielék a balmazújvárosiaknak. Azt megelőzően egyébként jó passzban voltak Horváth Ferenc tanítványai, hiszen a fővárosi zakó előtt október végén szenvedtek vereséget a bajnokságban. Hétközben viszont a Magyar Kupában sikerült javítania a Balmaznak, hiszen 5-0-ra nyert, igaz, mindezt az NB II-es Békéscsaba ellen tette.

Az MK-sikert ugyanakkor beárnyékolja, hogy egy hét alatt a szombati lesz a harmadik tétmeccse a vendégeknek, ami alapvetően sok, főleg úgy, hogy ismét a liga egyik legerősebb és legjobb formában lévő gárdájának otthonában lesz jelenése a hajdúságiaknak.

[2539042] 2018-03-17 17:00:00 Videoton FC - Balmazújvárosx;

A balmazújvárosiak fáradtságát pedig kihasználhatja a Videoton, hiszen egyrészt minőségibb játékoskerettel rendelkeznek a piros-kékek, másrészt hazai pályán pazarul megy nekik. Tavasszal kettőből kettő a mérlege a csapatnak a Pancho Arénában, zsinórban pedig ötödik hazai sikerét aratta a Vidi a Diósgyőr ellen.

A fehérváriaknál ráadásul a hírek szerint mindenki bevethető lesz, s mivel jövő héten válogatott mérkőzéseket rendeznek, így Marko Nikolics a legerősebb kezdőjét küldheti csatába. Ennek köszönhetően pedig egyértelműen a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, méghozzá olyannyira, hogy akár többgólos sikert is arathat a Videoton.

Ezt próbáljuk meg kihasználni, avagy arra fogadunk hogy a vesztett pontok tekintetében éllovas Videoton legalább kétgólos győzelmet arat az utolsó előtti helyen álló Balmazújváros ellen hazai pályán.

hatharom.com
Videoton -1 (európai hendikep)
@1.70