Európa Liga

Az Arsenal és a Dortmund mérkőzéseire fogadunk - tippek az EL-re

Az Arsenal-Milan és a Salzburg-Dortmund meccsekre fogadunk az EL-nyolcaddöntők visszavágói közül.

Legalább két gólra számítunk az Arsenal-Milan meccsen. - Fotó: Twitter

Arsenal-Milan
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

A felek odavágóján az Arsenal 2-0-ra tudott nyerni a Milan otthonában, így ha az olasz csapat ott akar lenni a legjobb nyolc között az Európa Ligában, akkor legalább két gólt kell szereznie Londonban.

Mindehhez az kell a Rossoneritől, hogy már a meccs elejétől támadófelfogásban lépjen pályára, ami Gennaro Gattuso irányítása alatt picit távol áll a csapattól, azonban ezúttal nincs más választás. Ez pedig kapóra jöhet az Ágyúsoknak, akik a gyors támadójátékosaik révén simán átrohanhatnak a Milanon, s akár többször is mattolhatják az olasz csapatot. Arról nem is beszélve, hogy Arséne Wengerék kezdenek formába lendülni, hiszen a múlt hét csütörtöki sikert követően vasárnap 3-0-ra verték a Watford alakulatát hazai pályán.

Mindezek tükrében úgy véljük, hogy minden esély megvan arra, hogy a felek visszavágóján is legalább két gól szülessen.

[2726138] 2018-03-15 21:05:00 Arsenal - AC Milanx;

Salzburg-Dortmund
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

A két csapat németországi meccsén meglepetésre a salzburgiak 2-1-re tudtak nyerni, ám ez még nem azt jelenti, hogy ott is vannak a legjobb nyolc között az EL-ben.

Biztosak lehetünk abban, hogy a dortmundi csapat a visszavágón mindent megtesz annak érdekében, hogy maga javára fordítsa a párharcot. Ám ehhez nem elég szimplán nyernie a Borussiának, minimum két gólt kell lőnie, avagy a jól megszokott nyílt sisakos játékából ezúttal sem engedhet a BvB. Sőt, mivel gyakorlatilag futnia kell az eredmény után, már a kezdősípszótól kezdve rohamoznia kell a vendégcsapatnak.

Ebben az osztrák alakulat is partner lehet, amely gárda az odavágón a két lőtt gólja mellett, kapufáig és számos nagy helyzetig is eljutott, s hiába van a Salzburgnál az előny, a Red Bull nem a védekezéséről, hanem támadójátékáról híres.

Összességében tehát egy olyan meccsre van kilátás, ami még a felek odavágóját is überelheti, így pedig szerintünk legalább három gól a visszavágón is összejöhet.

[2726136] 2018-03-15 21:05:00 Salzburg - Borussia Dortmundx;
hatharom.com
Arsenal-Milan Több, mint 1,5 gól
Salzburg-Dortmund Több, mint 2,5 gól
@1.86
Fogadási határidő: 21:05