Férfi kézi Eb 2018

A svédekkel és a franciákkal nyernénk - napi tippek az Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 10/6 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek az utolsó előtti játéknapra.

Szoros eredményt várunk a skandináv derbin. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Dánia-Svédország
Tipp: Svédország +5,5
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Itt már óriási a tét, így szoros eredményt és hatalmas csatát várunk a két skandináv válogatott elődöntőjén. Jól ismerik egymást a felek, így pontosan tisztában van mindkét fél a másik erősségeivel és gyengeségeivel.

Bár papíron Dánia valóban jobb nevekből áll, véleményünk szerint ennyivel nem jobbak a svédeknél, akik ezen a tornán is bebizonyították, hogy nagy mesterei a formaidőzítésnek.

A két válogatott a tavalyi vb-n találkozott tétmeccsen utoljára, akkor 27-25-re nyertek a dánok. A végeredmény tekintetében most is lehet, hogy ők örülhetnek majd, de nem írnánk le a svédeket sem.

Erősítheti a tippet, hogy a dánok világsztár kapusa, Niklas Landin hazautazott az Eb-ről, mivel felesége bármelyik pillanatban megszülheti közös gyermeküket.

Franciaország-Spanyolország
Tipp: Franciaország
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

A franciák parádéznak a kontinensviadalon, egyedüliként veretlenek a mezőnyben, s minden meccsüket behúzták. Ezzel szemben a spanyoloknak az utolsó középdöntős meccs utolsó percéig kaparniuk kellett, hogy a négy közé jussanak, s egyébként is többször rezgett a léc náluk az Európa-bajnokság alatt.

Keretileg egyértelmű, hogy a galloknál az előny, akiknél minden posztra jut közel két azonos képességű játékos, míg a spanyolokról ez nem mondható el. Ráadásul a hispánok erősen hangulatfüggők, ha rosszul kezdenek egy mérkőzést, az akár a meccs végéig is kitarthat, s akkor képesek olyan pofonba belefutni, mint például a szlovénok ellen.

A felek legutóbbi három egymás elleni tétmeccsét rendre a franciák nyerték, az előjelek pedig azt vetítik előre, hogy ez a tendencia nem pénteken szakad meg.

hatharom.com

Dánia-Svédország Svédország +5,5
Franciaország-Spanyolország Franciaország
@1.82
Fogadási határidő: 18:00