Férfi kézi Eb 2018

A szlovének és a magyarok meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 5/4 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek szerdára, az odds 1.63-szoros.

Többek közt a szlovénok sikerére fogadunk szerdán. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Montenegró-Szlovénia
Tipp: Szlovénia -1,5
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Eddig roppant balszerencsések voltak a szlovénok az Európa-bajnokságon, hiszen a macedónok ellen egy góllal maradtak alul, míg a németek ellen időn túli hétméteressel veszítettek egy pontot. Azonban, ha a történethez hozzátesszük azt, hogy mindezen negatív eredményeket csak a játékvezetők hathatós közreműködésének köszönhették, mindjárt más a leányzó fekvése.

A tavalyi vb-bronzérmes gárda a hiányzói ellenére is jól kézilabdázik, más kérdés, hogy eddig rajta kívül álló okok miatt nem tudta ezt bebizonyítani. Szerdán azonban nincs más választása Szlovéniának, minimum döntetlent kell összehoznia Montenegróval szemben, hogy a középdöntőben érezhesse magát.

Kézilabdában nem érdemes, és nem is lehet döntetlenre játszani, egyébként is a bizonyítási vágy ott lesz a szlovén játékosokban, s a csapat mesterében, Veselin Vujovicban. A tréner biztos, hogy alaposan felpörgeti övéit az utolsó csoportmeccsre, ahol toronymagas esélyes lesz a szlovén csapat.

Ahogy már korábban többször is írtunk róla, a montenegrói kulcsjátékosok kihagyják a tornát, gyakorlatilag egy NB I-es ligaválogatottról beszéltünk személyükben, amelyek meg sem közelítik nyugati szomszédaink szintjét. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a torna előtt a felek két felkészülési találkozót is vívtak egymás ellen, először 14, másodszor 9 gól volt a különbség, természetesen a szlovénok javára.

Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy a felszarvazott szlovénok extrát tesznek ki a pályára, s magabiztosan, legalább két találattal lenyomják a lényegesen gyengébb, s eddig két vereséget összegyűjtő montenegrói alakulatot.

Csehország - Magyarország
Tipp: Magyarország -0.5
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Kulcsmérkőzés vár a két válogatottra, hiszen ezen a találkozón dől el a továbbjutásuk. A csehek a dánok ellen óriási bravúrt hajtottak végre, aminek köszönhetően nekik már a döntetlen is elegendő volna a továbbjutáshoz.

A magyaroknak ezzel szemben még a győzelem sem garantálja a középdöntőt, hiszen amennyiben a spanyol válogatott megveri Dániát, abban az esetben három csapat áll majd egy győzelemmel, a hármas minitabellán pedig gyenge a gólkülönbségünk.

A biztos továbbjutásunkhoz nagy arányú sikert kellene aratnunk - legalább 4 gólos siker tuti továbbjutást ér.

A magyar válogatott nem vallott szégyent ezidáig, ám a két sztárcsapat elleni vereség után most kötelező a győzelem. Véleményünk szerint össze is hozzák a fiúk, hiszen papíron sokkal jobb erőkből áll a válogatott, mint a cseheké. Utoljára 2016 decemberében találkoztunk velük, akkor egy barátságos meccsen kilenc góllal nyerni tudtunk.

Szerintünk a csehek ellőtték a puskaporukat az Eb-re, míg a mieink a terveknek megfelelően haladnak, ezt a "döntőt" pedig meg is nyerjük majd.

hatharom.com
Montenegró-Szlovénia Szlovénia -1,5
Csehország - Magyarország Magyarország
@1.63
Fogadási határidő: 18:15