Férfi kézi Eb 2018

A horvátokkal és a fehéroroszokkal kaszálnánk - napi tippek az Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 4/4 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek keddre, az odds 1.60-szoros.

A horvátok a svédeket is legyőzhetik. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Horvátország-Svédország
Tipp: Horvátország
Odds:
1.31 @ Tippmixpro

A horvátok már biztosan ott lesznek a középdöntőben, csak az nem biztos, hogy mennyi pontot visznek magukkal a következő szakaszba. Ha nem szeretnének számolgatni, és a maximális négy egységet szeretnék a nevük mellett látni a középdöntőben, akkor kedden is győzniük kell a svédek ellen.

A sikerre pedig minden esélye megvan délnyugati szomszédunknak, hiszen eddig parádéznak, s Duvnjak nélkül is magabiztosan győzték le Izlandot, épp a Kiel kulcsjátékosa helyén szereplő Karacic és Cindric vezérletével.

A svédek ezzel szemben meglepő vereséget szenvedtek el a skandináv derbin, majd a szerbek ellen javítottak, de azt a sikert csak a jó első félidei produkciójuknak köszönhették. Védekezése nem az igazi a gárdának, ami pedig döntő lehet, hiszen a horvátok hátul is remekelnek. Mindezek mellett pedig a hazai pálya előnye is a horvátok mellett szól, így egyértelmű, hogy a házigazdára fogadunk kedden.

Franciaország - Fehéroroszország
Tipp: Fehéroroszország +10,5
Odds: 
1.22 @ Tippmixpro

Mivel a norvég-osztrák meccs papíron országos egyes, így jó eséllyel mindkét válogatott továbbjut. A franciák már matematikailag is ott vannak a középdöntőben, a fehéroroszok pedig csak egy nagyobb arányú osztrák győzelemmel eshetnek ki.

Érdekes találkozóra számíthatunk, hiszen mindkét válogatott tisztában van a saját képességeivel. A franciáknak csak az a fontos, hogy megnyerjék a meccset, hiszen fehérorosz továbbjutás esetén viszik magukkal a pontokat, míg a beloruszok jobban teszik, ha spórolnak az erővel, hiszen a gallok legyőzésére jelenleg nincs meg a megfelelő potenciál a csapatban.

A francia gárdánál kevés profibb mentalitású csapat van a mezőnyben, köszönhetően a hatalmas rutinnak, amit az ilyen világversenyeken felszedtek. Pontosan tudja mindenki, hogy nem az első héten kell kiadni magukból mindent, így a kiütéses siker helyett a biztos győzelem lebeg a szemek előtt.

hatharom.com
Horvátország-Svédország Horvátország
Franciaország - Fehéroroszország Fehéroroszország +10,5
@1.60
Fogadási határidő: 18:15