Férfi kézi Eb 2018

A magyarok és a macedónok meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 3/3 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek hétfőre, az odds 1.69-szeres.

Lazarovék újabb győzelmet arathatnak. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Montenegró-Macedónia
Tipp: Macedónia
Odds:
1.23 @ Tippmixpro

Roppant fontos győzelmet aratott Macedónia az első fordulóban, Lazarovék Szlovéniát győzték le 25-24 arányban, így tehát amennyiben hétfőn is nyerni tudnak, úgy biztos, hogy továbbjutnak a csoportból.

A sikerre pedig minden esélye megvan a macedónoknak, hiszen Montenegró legjobbjai nélkül messze a leggyengébb együttesnek számít az Európa-bajnokságon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az első körben 13 góllal kaptak ki a montenegróiak Németországtól, a különbség pedig lehetett volna több is, ha a németek a második félidőben is az első periódusban mutatott szintjüket hozzák.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy jelentős a minőségbeli különbség a macedónok javára, illetve azt, hogy legutóbb két éve, kétszer is simán nyertek Lazarovék a montenegróiak ellen, akkor egyértelmű, hogy kire fogadunk a felek hétfői ütközetén.

Spanyolország - Magyarország
Tipp: Spanyolország
Odds: 
1.37 @ Tippmixpro

A dánok után újabb világsztár csapat vár a mieinkre, hétfőn este ugyanis a spanyolok ellen kell megküzdenünk. A hispán válogatott a végső győzelemre is esélyes, így papíron a magyar válogatottnak kevés esélye van a győzelemre.

A dánok elleni meccs alapján viszont bizakodhatunk is, hiszen 40 percen keresztül kiválóan helytálltak a fiúk, azonban a hajrára - elsősorban támadásban - elfogyott a szufla. Ez viszont nem túl előjel a spanyolok elleni meccs előtt, mert véleményünk szerint a spanyol válogatott védekezésben erősebb a dán csapatnál. Kapusposzton talán a mezőny legerősebb duójával rendelkeznek, kiváló szélsőik, remek átlövőik és egy rendkívül feszes védekezésük van.

A spanyolok ellen utoljára 2012-ben tudtunk pontot szerezni (24-24), azóta viszont hat meccset is elveszítettünk velük szemben.

Bár egyértelmű, hogy a magyar válogatott mindent megtesz majd a győzelemért, a mieink számára a csehek elleni meccs lesz a fontosabb, a spanyoloknak viszont "kötelező" a két pont, hiszen ha elődöntőt akarnak játszani, akkor nem hibázhatnak.  Fájó szívvel ugyan, de úgy véljük, a magyar csapat nem okoz majd meglepetést.

hatharom.com
Montenegró-Macedónia Macedónia
Spanyolország - Magyarország Spanyolország
@1.69
Fogadási határidő: 18:15