Sportfogadás

1.50-ért rég láttunk ennyire magabiztos tippet

10/9 magyar fogadó simán behúzza a hazait a Sevilla meccsére, vajon tényleg ennyire egyértelmű a képlet?

Szombaton 20:45-kor a spanyol futball egyik legnagyobb lokális párharcára kerül sor a LaLiga 18. fordulójában. Egyik sevillai csapat sem érkezik kiemelkedő formában a derbire, azonban a hazai csapat ezidáig remekül muzsikált a saját közönsége előtt.

1x2    
Sevilla Döntetlen Real Betis
1.50 4.45 5.50

Vincenzo Montella a milánói kudarcok után nem maradt sokáig állás nélkül, hiszen a hullámzó formát nyújtó piros-fehérek le is csaptak rá, és plusz motivációt adhat a csapatnak, hogy a Betis elleni rangadó lesz az első bajnokija a csapat élén. Montella ráadásul az első meccsét - a szintén andalúz Cadiz ellen -  2-0-ra simán behúzta hét közben a Copa del Reyben.

Vajon szokásukhoz híven otthon tartják a pontokat? fotó: archív

A Real Betis feje felett is rezeg a léc, hiszen Quique Seitén nem tudta fenntartani a szezon eleji remek formát, és az utóbbi idő pocsék teljesítményének köszönhetően egészen a tabella 14. helyéig csúsztak vissza a zöldek. Legutóbbi négy meccsükön egyaránt kevés gól született, maximum 2, így a szombati meccs sem fog valószínűleg gólzáporba torkollni.

A Sevilla az idei kiírásban 75%-ban behúzza a hazai meccseit, eddigi statisztikájuk 6-2-0 amihez 13 lőtt és csupán 3 kapott gól társul

- ennél csak a Barcelona és a Valencia tud jobbat felmutatni.

Nem csoda tehát, hogy a magyar fogadók közül 100-ból 90-en behúzták a hazait, hiszen a statok alapján az 1.50-ös szorzó kihagyhatatlan ajánlatnak is tűnhet.

fotó: tippmixpro.hu

Ráadásul a Sevilla az utóbbi években sorra elgyepálta városi riválisát, legutóbbi 5 egymás elleni meccsüket egytől egyig behúzta, így mi is bátorítjuk a fogadókat, hogy mértekkel ugyan, de pakolják nyugodtan Montella fiait.

240918
[2580715] 2018-01-06 20:45:00 Sevilla - Betisx;