Premier League

A Chelsea és az Everton meccseire fogadunk - tippek a PL-re

Ezúttal a Chelsea-Newcastle és az Everton-Huddersfield mérkőzésekre fogadunk Angliában.

Újabb siker előtt a Chelsea. - Fotó: twitter

Chelsea-Newcastle
Tipp: Chelsea
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

Szombat kora délután visszatér Rafa Benítez a Stamford Bridgre, de úgy véljük, hogy ebben nem lesz köszönet. A Newcastle-nek ugyanis pocsékul megy az elmúlt hetekben, hiszen az utolsó öt bajnokiján mindössze egy pontot gyűjtött, azt pedig éppen kedden a West Bromwich ellen szerezte egy 83. perces öngóllal...

Ezzel szemben a Chelsea formában van, a legutóbbi öt találkozója alatt négy győzelem és egy remi áll a csapat neve mellett, ráadásul a védelem is klappol. Antonio Conte hátsó alakzata ugyanis ezen intervallum alatt mindössze egy gólt kapott.

A vendégeknél ráadásul továbbra is maródi Christian Atsu, Paul Dummet és a csapatkapitány, Jamaal Lascelles, a hazaiaknál pedig egyedül David Luiz hiányát érezheti meg a csapat. Ám az utóbbi két meccsen nem játszott a brazil, egyébként is Antonio Rüdiger kellőképpen tudja helyettesíteni őt, a hétközi, Swansea elleni ütközeten például a német szerezte a győztes gólt.

A felek között alapvetően nagy a differencia, amely a csapatok jelenlegi formáját figyelembe véve perpillanat még nagyobbnak tűnik, vagyis szerintünk nem kérdés, hogy ki nyeri a Chelsea-Newcastle ütközetet.

[2522886] 2017-12-02 13:30:00 Chelsea - Newcastle Unitedx;

Everton-Huddersfield
Tipp: Everton
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Hangzatos sikert aratott szerdán az Everton, hiszen 4-0-ra ütötte ki a West Ham együttesét. A liverpooliaknál Wayne Rooney parádézott, aki mesterhármasig jutott, avagy Sam Allardyce az utóbbi időkhöz képest a lehető legjobbkor ül le a Stolverkosok kispadjára.

A frissen kinevezett szakvezető vélhetően új impulzusokat hoz az együttesnek, amely játékerősségét figyelembe véve a közvetlen élmezőnyhöz tartozik, nem pedig a hátsó régióhoz. Pedig perpillanat a kék-fehérek mindössze a 13. helyet foglalják el a Premier League-ben, vagyis ahhoz, hogy elérjék céljaikat az idény végén, az olyan mérkőzéseket, mint a szombati, kötelező behúzniuk hazai pályán.

Az Everton ellenfele ugyanis az a Huddersfield lesz, amely gárda kisebb gödörbe került a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően. Az újonc ugyanis az elmúlt három fordulóban rendre kapitulált, hazai pályán 2-1-re kapott ki a Manchester Citytől, míg idegenben a Bournemouthtól 4-0-ra, az Arsenaltól pedig 5-0-ra.

A vendégeknél ezért elég nagy felfordulás várható a kezdőben, egyébként is Rajiv van La Parra, Kasey Palmer, Michael Hefele, Philip Billing és Jon Stankovic sérüléssel bajlódik.

A hazaiknál is sokan maródiak, de Yannick Bolasie, Ramiro Funes Mori, Seamus Coleman, Maarten Stekelenburg, James McCarthy és Ross Barkley még egyetlen meccset sem játszott az idei Premier League-kiírásban, Leighton Baines és Michael Keane minden bizonnyal tudja vállalni a játékot, míg Oumar Niasse letöltötte eltiltását, vagyis Allardyce a lehetőségekhez képest a legerősebb kezdő tizenegyet tudja csatába küldeni a hétvégén.

Ennek pedig elengedőnek kell lennie ahhoz, hogy a minőségibb és az önbizalomtól duzzadó Everton legyőzze hazai pályán az újonc, s formán kívül lévő Huddersfield együttesét.

[2522887] 2017-12-02 16:00:00 Everton - Huddersfieldx;
hatharom.com
Chelsea-Newcastle Chelsea
Everton-Huddersfield Everton
@1.98
Fogadási határidő: Szombat, 13:30