Női kézi BL

Beárazták Görbiczéket, pedig ki is kaphatnak

A Győr hétfői BL-meccse kapcsán arra láthatunk jó példát, milyen az, amikor "vakon" fogadnak az emberek.

Hétfő este komoly rangadó vár a Győri Audi ETO KC csapatára, hiszen a sorozat egyik favoritja, az orosz Rosztov Don látogat a Kisalföldre. Ambros Martín együttese két héttel ezelőtt 23-22-re kikapott Oroszországban mostani ellenfelétől, ennek ellenére a fogadóirodáknál egyértelmű favoritnak számít az ETO.

1x2    
Győr Döntetlen Rosztov
1.32 9.75 3.60

Alapesetben ezzel nem is lenne semmi gond, csakhogy a győri hiányzók ismeretében véleményünk szerint túlzóak a számok. A sérülések miatt Tomori, Hansen, Knedlikova és Groot sem tud a csapat rendelkezésére állni, így a Rosztov elleni meccsnek 13 fős kerettel vág neki az ETO. Ez azt is jelenti, hogy jó pár alapembernek tulajdonképpen végig kell futnia a 60 percet, amely ezen a szintén rendkívül veszélyes lehet.

tippmixpro.hu

Ehhez képest a magyar fogadók bíznak a Győrben, hiszen a végeredményre beérkezett fogadások 83 százaléka hazai győzelmet vár és csupán 4 százalék próbálkozik a vendéggel.

A nyitó szorzókhoz képest egyébként folyamatosan változnak a számok, ahogy végigsöpör a győri hiányzók névsora a világhálón, úgy tesznek egyre többen a vendégekre, ami miatt pedig a hazai odds is emelkedik.

Bár a Győrben még így is komoly potenciál rejlik és a hazai közönség támogatása mellett esélyes is a győzelemre, de ezzel együtt a jelenlegi szorzók nem tükrözik a valós erőviszonyokat.

Hasonlóan vélekednek a Protipp tippmesterei és szerkesztőnk is, aki a fórumban tette közzé bátor tippjét a mérkőzésre.

A  mérkőzést 18 óra 30 perctől a Sport 1 élőben közvetíti!