Premier League

Ezt várjuk a Liverpool és a Tottenham meccseitől

Ezúttal a West Ham-Liverpool és a Tottenham-Crystal Palace mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.

West Ham-Liverpool
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

Az utóbbi hetekben mindkét csapat kezd magára találni, hiszen a West Ham az utolsó négy meccséből csak egyet veszített el, míg a Liverpool megszakította rossz szériáját, és a Huddersfield, továbbá a Maribor együttesét is egyaránt 3-0-ra győzte le.

Ami szintén igaz a felekre, hogy mind a hazaiak, mind a vendégek győzelmi kényszerben lépnek pályára szombaton, hiszen a fővárosiak csak egy pontra vannak a kiesőzónától, míg a Vörösöknek három egység a lemaradásuk a BL-indulást jelentő pozícióktól. Mindez pedig azt jelenti, hogy az együttesek győzelembe gondolkoznak, amit érdemes lehet meglovagolni, s arra fogadni, hogy mindkét csapat betalál.

A vendégek ugyanis a WHU kaliberű együttesek ellen idén rendre kaptak legalább egy gólt, ugyanakkor Jürgen Kloppék az egész idény során mindössze két tétmeccsen nem találtak be. A kezdeti nehézségeket követően pedig a londoniak is egyre inkább adok-kapok találkozókat játszanak, s a lőtt gólok terén sem maradnak adósak, amire jó példa, hogy egy hónap leforgása alatt a Tottenhamnek öt gólt lőttek két tétmeccsen.

Mindezek után tehát jó esély mutatkozik arra, hogy mind a West Ham, mind a Liverpool betaláljon a szombati mérkőzésen.

[2522852] 2017-11-04 18:30:00 West Ham United - Liverpoolx;

A Real Madrid után a Crystal Palace sem okozhat gondot a Tottenhamnek.

Tottenham-Crystal Palace
Tipp: Tottenham
Odds: 
1.23 @ Tippmixpro

Noha a Chelsea-t legyőzte a Crystal Palace október közepén, azóta a Sasok kétszer kikaptak, míg a West Ham ellen a 97. percben egalizáltak, s mentettek pontot. Ezzel szemben a Tottenham múlt héten két meccsen is veszített, szerdán viszont parádézott, hiszen 3-1-re győzte le a Wembley-ben a címvédő Real Madridot a Bajnokok Ligájában.

A Spursnél ráadásul visszatért a csapat első számú csatára, Harry Kane, aki a hétvégén is bevethető lesz, rajta kívül pedig csak a szokásos hiányzói lesznek a gárdának. A Palace-nál ezzel szemben hatra nőtt a maródiak listája, s olyan neveket tartalmaz például, mint Christian Benteke, Patrick van Anholt vagy Mamadou Sakho.

Ha pedig mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a felek legutóbbi négy bajnoki találkozóját egyaránt a Tottenham nyerte meg, akkor abszolút nem lenne meglepetés, ha a Spurs nyerne vasárnap, sőt, az lenne csak az igazán meglepő, ha Kane-ék nem győznék le városi riválisukat.

[2522851] 2017-11-05 13:00:00 Tottenham Hotspur - Crystal Palacex;
hatharom.com
West Ham-Liverpool Mindkét csapat szerez gólt
Tottenham-Crystal Palace Tottenham
@2.03
Fogadási határidő: 18:30