Sportfogadás

Új funkciók a Tippmixprón!

Az állami irodában már élőben is tudjuk nézni az eseményeket, de új sportágra is fogadhatunk.

Élő sportközvetítés

Mostantól az élőben fogadható mérkőzések közül többet élő videós közvetítésben is követhetsz. Az élő oddsok és élő statisztikák mellett, most már valós időben, a     oldalon belül élőben nézheted a mérkőzéseket, és természetesen fogadhatsz is a kiválasztott eseményre a történésekkel egyidőben!

Közös egyenleg a Tippmixpron és a szerencsejatek.hu oldalon

Összevonásra került a     és a szerencsejatek.hu oldalon vezetett belső egyenleg, így mostantól bármelyik oldalról kezdeményezheted nyereményed felvételét, vagy feltöltheted belső egyenlegedet. Ennek következtében megszüntetésre került az Átvezetés funkció is, a már jól ismert befizetési módok változatlanul elérhetőek.

Változott a fogadási napló

Korábban külön oldalon került listázásra a fogadások, a pénzügyi tranzakciók, és az átvezetéssel kapcsolatos történések. A megújult Napló oldalon ezeket a funkciókat azonban összeolvasztották, így még kényelmesebben, egy helyen követheted az összes    -n végrehajtott egyenleg és fogadási tranzakciódat. Sőt, ha a     mellett más online játékkal is játszol, a szerencsejatek.hu oldalon a Naplódban, a lottó játékaid mellett a     fogadásaid is megjelennek.

Szélesebb fogadási kínálat

Mostantól egy új sportággal (MMA), és új piacokkal is bővítésre került a fogadási kínálat, hogy minél több esemény közül választhass. 

Korábban 13 kiválasztott esemény felett csak kötésben fogadhattál, mostantól viszont új funkcióként már x/y típusú kombinációk is elérhetőek. A fogadószelvényed továbbra is legfeljebb 20 eseményt tartalmazhat, viszont elérhetővé vált pl. a 20/19-es kombináció.

Jobb felhasználói élmény

Bevezetésre került néhány felhasználói élményt javító funkció is, hogy még könnyebben és kényelmesebben fogadhass a legjobb meccsekre! Melyek ezek?

A rendszer mostantól automatikusan elfogadja a megnövelt nyereményszorzóval módosult ajánlatot, már nem kell külön kattintással elfogadnod ezt. Amennyiben ezt mégsem szeretnéd használni, a Fogadási beállítások között módosíthatod.

Használd a Fix meccs funkciót! A fogadási szelvényen megjelent egy kis rajzszög ikon, ez az úgynevezett Fix meccs funkció. Kombinációs fogadás esetén most már megteheted azt is, hogy egy vagy több meccset "fixre veszel". Az így megjelölt esemény bekerül minden egységnyi fogadásodba.

Kiválasztott odds megjelölés. A fogadási kínálatban szereplő oddsoknál sárgával kiemelik azt a szorzót, amit kiválasztottál, hogy jobban átlásd pontosan milyen eseményeket és kimeneteleket tettél a szelvényedre.

Változnak a részvételi feltételek

A fent említett összevont egyenlegkezelés, és egy új törvényi szabályozás értelmében, meglévő személyes adataidat frissítened, valamint néhány új adattal bővítened is kell. Ilyen új adat az állampolgárság, érvényes személyazonosításra alkalmas okmányod típusa és száma, illetve a lakcímkártyád száma. Továbbá esetleges kiemelt közszereplői státuszodról is nyilatkozatot kell tenned. Fontos, hogy a hiányzó adatok megadásáig     oldalon minden funkció elérhető, de fogadni nincs lehetőséged. A szerencsejatek.hu oldal játékait, a naplódat, és minden más funkciót továbbra is használhatsz.

Az adatok frissítése csak néhány percet vesz igénybe, utána ismét belevetheted magad a játékba, fogadhatsz kedvenc mérkőzéseidre.

Bővebb információkat a változásokról itt és itt találsz!