Spanyol foci

A fogadók szerint a Barca az Atlético otthonában is nyerni tud

A magyar sportfogadók 55 százaléka szerint a Barcelona mind a három pontot elhozza az Atlético Madrid új stadionjából.

A spanyol bajnokság 8. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóját szombat este rendezik a Wanda Metropolitano Stadionban, ahol az Atlético Madrid a Barcelona együttesét fogadja. A vendégek bombaformában vannak, s az utóbbi években igen jól teljesítettek a fővárosban a felek egymás elleni mérkőzésein.

1x2    
Atlético Madrid Döntetlen Barcelona
2.90 3.30

2.30

A gránátvörös-kékek ugyanis a legutóbbi hat madridi látogatásuk közül ötször is diadalmaskodni tudtak a Matracosok vendégeként. Ugyanakkor a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően mindig nehéz visszarázódni a rendes kerékvágásra, továbbá nem szabad figyelmen kívül hagyni a katalán függetlenségi törekvéseket, ami rendesen megosztja a spanyol közvéleményt, illetve - főleg - a vendégjátékosok lelkivilágára is erősen rányomja bélyegét. Mindezeknek köszönhetően vélhetően egy igen érdekes mérkőzésre van kilátás, arról nem is beszélve, hogy a felek közt hat pont a különbség Lionel Messiék javára, így, ha pont nélkül maradna az Atlético, akkor gyakorlatilag már október közepén búcsút mondhatna bajnoki álmainak.

A fogadók szerint ugyanakkor gyakorlatilag kétség sem férhet a Barcelona győzelméhez, hiszen a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosoknak 55 százaléka a vendégekre, 30 százaléka döntetlenre, míg a hazai sikerre mindössze 15 százaléka tett fel pénzt.

A mérkőzésről ide kattintva még több információt találhatsz!

[2580617] 2017-10-14 20:45:00 Atlético Madrid - Barcelonax;